Τρίτη, 28 Ιουνίου 2011 17:19

Απεργιακή επιτροπή εργαζομένων στη ΔΕΗ κατά του Κ. Μαργέλη για δηλώσεις του

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με έκπληξη διαβάσαμε σήμερα τις δηλώσεις του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας κ. Κώστα Μαργέλη, ο οποίος καλεί τους επαγγελματίες και τους πολίτες της Μεσσηνίας να κάνουν αγωγές κατά της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.
Εμείς οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ, οι οποίοι βρισκόμαστε σε απεργιακές κινητοποιήσεις εδώ και 10 μέρες, για να μην ξεπουληθεί η μεγαλύτερη βιομηχανική επιχείρηση της χώρας, θέλουμε να πούμε στον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου ότι είναι το λιγότερο ατυχής και ουσιαστικά απαράδεκτη η δήλωσή του αυτή.
Κύριε Μαργέλη, οι απεργοί της ΔΕΗ δεν αγωνιζόμαστε ούτε για αυξήσεις ούτε για καλύτερες συνθήκες εργασίας. Αγωνιζόμαστε σήμερα για να μην πουληθεί με 1,3 δισ. η ΔΕΗ, η οποία με τους πιο μετριοπαθείς υπολογισμούς αξίζει 26 δισ. Η ΔΕΗ ανήκει σε όλο τον ελληνικό λαό και έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ανάπτυξη και στον εξηλεκτρισμό της χώρας. Η δημόσια μέχρι τώρα ΔΕΗ έχει συμβάλει ώστε να φτάσει το ρεύμα και στο τελευταίο οικισμό και στο τελευταίο μαντρί που βρίσκεται στο ψηλότερο βουνό της χώρας μας.
Θα αποτελέσει εθνικό, κοινωνικό και οικονομικό έγκλημα το ξεπούλημα της ΔΕΗ.
Σας καλούμε λοιπόν κ. Πρόεδρε, αντί να κάνετε τέτοιες δηλώσεις, να βγάλετε μια ανακοίνωση συμπαράστασης στο σκληρό απεργιακό αγώνα που έχει προκηρύξει η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και τα σωματεία της σε όλη τη χώρα. Διαφορετικά θα μας οδηγήσετε στο να υποθέσουμε ότι τις δηλώσεις αυτές τις κάνατε για προσωπικό όφελος ή για να πουλήσετε εκδούλευση.
Εξάλλου θεωρούμε ότι δεν είναι δυνατόν από τη μια μεριά να κάνετε προσφυγή ενάντια στο Μνημόνιο και από την άλλη να στρέφεστε κατά της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και των μελών της.

Η απεργιακή επιτροπή των εργαζομένων στη ΔΕΗ στην περιοχή της Καλαμάτας

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER