Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016 07:46

Παρακολουθήστε ζωντανά τη Θεία Λειτουργία και την έξοδο της Ιερής Εικόνας από τον Ι.Ν Οσίου Νίκωνα στη Σπάρτη (video)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Με γνώμονα την στήριξη του εκκλησιαστικού πολιτισμού και την ανάγκη δημιουργίας δεσμών σχέσεων της κοινωνίας μας, η σύγχρονη τεχνολογία μας δίνει τη δυνατότητα να έρθουμε πολύ κοντά σε μοναδικές στιγμές.

Ο περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός Ionian Channel, σε συνεργασία με την  Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης,  θα πραγματοποιήσει απευθείας μεταδόσεις από τον εορτάζοντα Ιερό Ναό του Οσίου Νίκωνα, πολιούχου της Σπάρτης:

Σήμερα, Σάββατο 26 Νοεμβρίου 8:00 πμ -11:30 π.μ, σε ζωντανή μετάδοση, η Θεία Λειτουργία και την έξοδο της Ιερής Εικόνας του Αγίου, από τον Ιερό Ναό, όπως και χθες, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016, από 18.00 ως τις 20.30 τον Πανηγυρικό Πολυαρχιερατικό Εσπερινό.

Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία και την έξοδο της Ιερής Εικόνας του Αγίου, από τον Ιερό Ναό - Σάββατο 26 Νοεμβρίου από 8:00 πμ -11:30 π.μ.

ΙΟΝΙΑΝ TV

Ο Περιφερειακός Τηλεοπτικός Σταθμός  IONIAN, εκπέμπει ψηφιακά μέσω της Digea, στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή της Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, καλύπτοντας ειδησεογραφικά και όχι μόνο την ενημέρωση ενός δυναμικού πληθυσμιακού κοινού περίπου 1.600.000 κατοίκων.

Ειδικότερα:

Πρόσβαση στο επίγειο ψηφιακό σήμα του IONIAN έχουν οι νομοί Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας, Αχαΐας, Ηλείας καθώς και στα νότια παράλια της Στερεάς Ελλάδας οι νομοί Φωκίδας, Αιτωλοακαρνανίας καθώς και οι Νομοί της Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς. Από τους πομπούς της Αργολίδας το σήμα φθάνει στα νότια Παράλια της Αττικής, στον Αργοσαρωνικό, στον Πειραιά και σε μεγάλη πληθυσμιακή περιοχή στον ευρύτερο χώρο των Αθηνών. 

Το IONIAN μπορεί να το παρακολουθήσει κανείς ζωντανά (live streaming) σε όλη την Ελληνική Επικράτεια και παγκόσμια, στο διαδίκτυο, μέσα από τον  ιστότοπο www.ioniantv.gr.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER

Ποιός ευθύνεται περισσότερο για το πρόβλημα με τα πυρηνελαιουργεία στη Μεσσηνία;
Ποιός ευθύνεται περισσότερο για το πρόβλημα με τα πυρηνελαιουργεία στη Μεσσηνία;
Πρέπει να διαλέξεις μια απάντηση