Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019 17:22

Μητροπολίτης Μεσσηνίας: “Ανάπτυξη χωρίς ευημερία του λαού δεν έχει νόημα και περιεχόμενο"

Γράφτηκε από την

 

“Ανάπτυξη χωρίς ευημερία του λαού δεν έχει νόημα και περιεχόμενο", τόνισε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος στην τελετή ορκωμοσίας της νέας δημάρχου Οιχαλίας Γιώτας Γεωργακοπούλου και των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου.

Στην τελετή όπου προέστη, ο κ. Χρυσόστομος έδωσε τις καλύτερες ευχές του στη δήμαρχο, ώστε το έργο της να είναι καρποφόρο, με στόχο την ανάπτυξη και την ευημερία του λαού. Παρατήρησε ότι μία και μοναδική πρέπει να είναι η σκέψη των μελών της δημοτικής αρχής και του Δημοτικού Συμβουλίου, το καλό και η πρόοδος των πολιτών, η ανάπτυξη και η ευημερία του τόπου. Και προέτρεψε “να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να υλοποιηθεί η ανάπτυξη”.

Η νέα δήμαρχος Γ. Γεωργακοπούλου ευχαρίστησε το μητροπολίτη Μεσσηνίας για την παρουσία του στην τελετή, επισημαίνοντας ότι “η αγαστή συνεργασία δημοτικής αρχής και Εκκλησίας θα είναι επιδίωξη όλων, γιατί την χρειαζόμαστε τώρα πιο πολύ από ποτέ”, ενώ σημείωσε πως ο καθημερινός της αγώνας για το δήμο θα διέπεται από εντιμότητα, διαφάνεια και συνεργασία.