Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010 01:32

Η κάρα του Αγίου Ραφαήλ στον Αγιο Νικόλαο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η κάρα του νεομάρτυρα Αγίου Ραφαήλ από τη Μυτιλήνη θα βρίσκεται για προσκύνημα στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Καλαμάτας από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου. 

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με την υποδοχή της τίμιας κάρας στις 5.30 το απόγευμα, στη συμβολή της πλατείας 23ης Μαρτίου με την οδό Αριστομένους. Θα ακολουθήσει λιτανεία μέχρι το ναό του Αγίου Νικολάου. 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, απόψε στις 9 το βράδυ θα ξεκινήσει αγρυπνία με αρτοκλασία. Την Κυριακή το πρωί στις 7 θα ξεκινήσει ο όρθρος και στη συνέχεια θα τελεστεί αρχιερατικό συλλείτουργο, προεξάρχοντος του μητροπολίτη Μυτιλήνης Ιακώβου.

Τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου, μετά τον εσπερινό θα τελεστεί ευχέλαιο υπέρ υγείας. Την Τετάρτη μετά το πέρας της θείας λειτουργίας θα τελεστεί η Ιερά Παράκληση των Νεομαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, με την οποία θα ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις. Καθημερινά θα τελούνται από τις 7 το πρωί όρθρος και θεία λειτουργία. Τα απογεύματα στις 5 θα ξεκινά ο εσπερινός και η παράκληση προς τους νεομάρτυρες Αγίους Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης. 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER