Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016 19:54

Το "Χαμόγελο του παιδιού" υποδέχεται τη σχολική χρονιά 

Γράφτηκε από την
Το "Χαμόγελο του παιδιού" υποδέχεται τη σχολική χρονιά 

 

Τη νέα σχολική χρονιά υποδέχεται το "Χαμόγελο του παιδιού" με παζάρι που θα γίνει το διάστημα 13 - 16 Σεπτεμβρίου στην Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας, τις ώρες 10 π.μ. - 2 μ.μ. και 6 - 10 μ.μ.

Το παζάρι προτείνει μια μεγάλη συλλογή από τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, σχολικά ημερολόγια, μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές, μολυβοθήκες, σχολικές τσάντες, χειροποίητες κατασκευές από εθελοντές και άλλα είδη ελληνικής κατασκευής εξαιρετικής ποιότητας, φιλικά προς το περιβάλλον και σε προσιτές τιμές. 

Αποκτώντας τα είδη του οργανισμού, ο κάθε αγοραστής συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια που καταβάλλει το "Χαμόγελο" για να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί θύμα βίας, δίπλα σε κάθε παιδί θύμα εξαφάνισης, δίπλα σε κάθε παιδί με προβλήματα υγείας και σε κάθε παιδί που βρίσκεται ή απειλείται να βρεθεί σε κατάσταση φτώχειας προσφέροντας σταθερές και ποιοτικές υπηρεσίες, καθημερινά και πανελλαδικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως «Το χαμόγελο του παιδιού» το α’ εξάμηνο του 2016 στήριξε 52.200 παιδιά και τις οικογένειές τους ενώ παράλληλα παρείχε 28.326 υπηρεσίες σε παιδιά πρόσφυγες μετανάστες χωρίς καμία κρατική χρηματοδότηση παρά μόνο με την υποστήριξη του κόσμου. 

Υπάρχει επίσης το σάιτ: http://www.hamogelo-eshop.gr όπου μπορεί κανείς να δει τα ήδη του μπαζάρ. 

 

 

  

 

 


NEWSLETTER