Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2016 08:59

Δωρεάν μέχρι το Δεκέμβριο οι Παιδικοί στην Τριφυλία 

Γράφτηκε από την
Δωρεάν μέχρι το Δεκέμβριο οι Παιδικοί στην Τριφυλία 

Τη μη καταβολή τροφείων για τους παιδικούς σταθμούς, μέχρι και το Δεκέμβριο, αποφάσισε χθες το μεσημέρι το Διοικητικό Συμβούλιο του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας - Αλληλεγγύης - Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας. Το τι θα γίνει από τον Ιανουάριο και μετά θα επανεξεταστεί σε νέα συνεδρίαση.

Επίσης έγιναν δεκτές οι αιτήσεις εγγραφής όλων των παιδιών - και όπως ανακοινώθηκε θα προσληφθεί ένα άτομο μόνιμο κι ένα άτομο με 11μηνη σύμβαση προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες.

Πιο συγκεκριμένα όσον αφορά τις εγγραφές και τις επανεγγραφές, στον Παιδικό Σταθμό Κοπανακίου θα είναι 22 παιδιά από τα οποία τα 7 είναι στο ΕΣΠΑ. Στην Κυπαρισσία 66 παιδιά από τα οποία 18 είναι στο ΕΣΠΑ. Στα Φιλιατρά 41 παιδιά από τα οποία 19 είναι στο ΕΣΠΑ. Στους Γαργαλιάνους 53 παιδιά από τα οποία 14 στο ΕΣΠΑ. 

Οπως σημείωσε ο πρόεδρος του φορέα Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, μέχρι να έρθει η μόνιμη εκπαιδευτικός θα γίνει εσωτερική μετακίνηση από το υπάρχον προσωπικό -και πιο συγκεκριμένα από την Κυπαρισσία προς του Γαργαλιάνους- προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες, καθώς διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να γίνουν δεκτές όλες οι αιτήσεις.

Σε ό,τι αφορά το προσωπικό τόνισε ότι η Κυπαρισσία έχει 4 άτομα και 1 άτομο βοηθητικό, το Κοπανάκι 1 άτομο, τα Φιλιατρά 2 και οι Γαργαλιάνοι 2. 

 

Κ.Μπ.


NEWSLETTER