Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016 16:51

Ποιοι βοήθησαν στον καθαρισμό του Ειδικού Σχολείου Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Ποιοι βοήθησαν στον καθαρισμό του Ειδικού Σχολείου Καλαμάτας

Με αφορμή το δημοσίευμα της έγκριτης εφημερίδας σας στο φύλλο της 12ης Σεπτεμβρίου νιώθω βαθιά την υποχρέωση για κάποιες παρατηρήσεις.

Στην καταστροφική πλημμύρα της 7ης Σεπτεμβρίου, σαφώς οι εκπαιδευτικοί του σχολείου την πρώτη ημέρα βοήθησαν καθοριστικά και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου με τη βοήθεια των ποδηλατών Καλαμάτας και του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου “Παράδεισος”, ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός του κήπου και του περιβάλλοντα χώρου, όμως το σχολείο μας δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να λειτουργήσει χωρίς τις άμεσες ενέργειες του Δήμου Καλαμάτας και ειδικότερα του διευθυντή της Διεύθυνσης Παιδείας Δ. Καλαμάτας κ. Γαρατζιώτη, της προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Λιάππα και του υπαλλήλου της Σχολικής Επιτροπής κ. Αναστασόπουλου. 

Τα συνεργεία που καθάρισαν τόσο το κτήριο όσο και το μεγαλύτερο μέρος του περιβάλλοντα χώρου μέσα σε μόλις μιάμιση ημέρα, δουλεύοντας νυχθημερόν ώστε σήμερα να πραγματοποιηθεί ο αγιασμός, στάλθηκαν από τον Δήμο Καλαμάτας και μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι στον καθαρισμό των σχολικών μονάδων της πόλης μας δόθηκε προτεραιότητα στο Ειδικό Σχολείο. 

Σημειώνω ακόμη ότι υπήρχε διαρκής επικοινωνία μαζί μου, ώστε να υπάρχει ενημέρωση για την πορεία των εργασιών και να ξεπερνιούνται προβλήματα που προέκυπταν.

Πιστεύοντας ότι κάθε φορά που οι Αρχές υπερβαίνουν δυσκολίες και παράγουν  άμεσο αποτέλεσμα αξίζει να τονίζεται, παρακαλώ να ληφθούν τα παραπάνω υπόψη και να επισημανθεί από την εφημερίδα σας η συμβολή του Δήμου Καλαμάτας.

 

Ο διευθυντής του σχολείου

Εμμανουήλ Α. Κωνστάνταρος

 

 

 

 


NEWSLETTER