Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 08:06

Σκηνές Αγριας Δύσης στο Καλογερέσι

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)
Σκηνές Αγριας Δύσης στο Καλογερέσι

Με πυροβολισμούς στον αέρα και στο κυνήγι με τα αυτοκίνητά τους  πήραν οι κάτοικοι του ορεινού χωριού Καλογερέσι Τριφυλίας επίδοξους ληστές που προσπάθησαν να μπουν σε οίκημα στο χωριό, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες του.

Το συμβάν έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής, όταν περίπου στις 5 το πρωί δύο άτομα προσπάθησαν να μπουν, σπάζοντας την πόρτα, σε ένα οίκημα, το οποίο αποτελείται από οικία και ένα χώρο που λειτουργεί σαν πρόχειρο καφενείο για να μαζεύονται οι ελάχιστοι κάτοικοι του χωριού. Ομως έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη που είναι και πρόεδρος του χωριού Αλέκο Αποστολόπουλο, ο οποίος τους έβαλε τις φωνές και έριξε 2-3 φορές στον αέρα με την κυνηγετική του καραμπίνα.

Από τη φασαρία ξύπνησαν και άλλοι κάτοικοι του χωριού που άρχισαν να φωνάζουν, με τους επίδοξους ληστές όμως να μην απομακρύνονται αμέσως αλλά να ανοίγουν κουβέντα, εξαπολύοντας βρισιές και απειλές. Μετά από λίγο τράπηκαν σε φυγή με ένα ΙΧ αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Λαντζουνάτο και Παλαιόκαστρο, ενώ κάποιοι τους πήραν στο κατόπι με τα δικά τους αυτοκίνητα μέχρι που τους έχασαν.

Οπως μας επισήμανε ο πρόεδρος του χωριού, αυτό δεν είναι το πρώτο κρούσμα που συμβαίνει στο χωριό τους, καθώς πριν δύο μέρες είχαν προσπαθήσει πάλι να ανοίξουν κάποια άλλα σπίτια χτυπώντας τις πόρτες, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Μάλιστα είπε πως τα ίδια άτομα το ίδιο πρωινό αφού έφυγαν από το χωριό φαίνεται ότι διέρρηξαν την εκκλησία στο Παλαιόκαστρο.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία αξιοποιώντας τις πληροφορίες που υπάρχουν προσπαθεί να φτάσει στα ίχνη των δραστών.

Κ.Μπ.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER