Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016 09:26

Ταλαιπωρία σε Ασπρόχωμα και Αθηνών, ενώ είναι έτοιμος ο περιφερειακός

Γράφτηκε από τον

Για την άλλη εβδομάδα πάει η παράδοση του περιφερειακού αυτοκινητόδρομου Καλαμάτας, έως τον κόμβο της Αρτέμιδος, χωρίς, όμως και αυτό να είναι σίγουρο. 

Παρότι ο περιφερειακός είναι έτοιμος από την περασμένη Τρίτη και θα μπορούσε να παραδοθεί, για να χρησιμοποιηθεί και να εξυπηρετήσει τον κόσμο, ντόπιους κι επισκέπτες αυτό το τριήμερο, παραμένει κλειστός και περιμένει την πολιτική ηγεσία (υφιστάμενη ή καινούργια) του υπουργείου Υποδομών, για να τον παραδώσει.

Το κακό είναι ότι φαίνεται να πηγαίνει πίσω ο επικείμενος ανασχηματισμός, μετά την εξέλιξη για τις τηλεοπτικές άδειες. Θέμα που αποτελεί πλέον πρώτη προτεραιότητα για την κυβέρνηση.

Γι’ αυτό και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι η παράδοση θα γίνει το πρώτο διήμερο του Νοεμβρίου, την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη ή θα καθυστερήσει ακόμα περισσότερο.

Αποτέλεσμα αυτής της "ομηρίας" του έργου είναι η ταλαιπωρία του κόσμου στην Αθηνών και στο Ασπρόχωμα, ενώ θα μπορούσε να έχει τη δυνατότητα της ανακούφισης και της γνωριμίας με τον περιφερειακό αυτοκινητόδρομο αυτό το τριήμερο.

Γ.Σ.