Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016 17:31

Ο εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ο εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων

Το πρόγραμμα εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων από την Π.Ε. Μεσσηνίας, τη Δευτέρα 21 του μήνα, περιλαμβάνει τα εξής:

• Γενικό σημαιοστολισμό από τις 8 το πρωί μέχρι τη δύση του ήλιου.

• Φωταγώγηση τις βραδινές ώρες όλων των δημοσίων, δημοτικών και κοινοτικών καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, οργανισμών και τραπεζών.

• 8.30 π.μ. Επαρση σημαίας στο χώρο της πλατείας 23ης Μαρτίου με τη συμμετοχή στρατιωτικού αγήματος.

• 10 π.μ. Τέλεση δοξολογίας στον μητροπολιτικό ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος, κατά την οποία θα προστή ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος. Μετά το πέρας της δοξολογίας, εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον αξιωματικό της Φρουράς Καλαμάτας, ταγματάρχη Πεζικού Ξενοφώντα Σέπο. Στη συνέχεια, επίσημοι προσκεκλημένοι και πολίτες θα περπατήσουν έως την πλατεία 23ης Μαρτίου, όπου θα γίνει κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ηρώων από τους: Εκπρόσωπο κυβέρνησης. Εκπρόσωπο Βουλής. Ανώτατο Διοικητή Φρουράς Καλαμάτας. Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μεσσηνίας. Δήμαρχο Καλαμάτας. Πρόεδρο Απόστρατων Αξιωματικών Ν. Μεσσηνίας. Πρόεδρο Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μεσσηνίας. Πρόεδρο Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού - Τμήμα Καλαμάτας.

• 5.10 μ.μ. Υποστολή σημαίας με τη συμμετοχή στρατιωτικού τιμητικού αγήματος.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER