Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2016 14:42

Γνωριμία μαθητών με το Μάριο Σαρέλλα 

Γράφτηκε από την
Γνωριμία μαθητών με το Μάριο Σαρέλλα 

 

Το μουσικό Μάριο Σαρέλλα, φοιτητή στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά οι μαθητές του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά.

Ο Μάριος γεννήθηκε με πρόβλημα στην όρασή του και μέχρι τα 9 του χρόνια το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής του ηλικίας το πέρασε στο Νοσοκομείο Παίδων "Αγία Σοφία". Τελικά κατάφερε να κερδίσει το 10% της όρασής του. Πέρα από το ταλέντο του στη μουσική, ο ίδιος έχει επικοινωνιακό χάρισμα. Μέσα σε μια διδακτική ώρα κατάφερε να μιλήσει στην ψυχή του κάθε ενός από τους παρευρισκόμενους, μαθητών και καθηγητών και να μεταλαμπαδεύσει αξίες όπως αυτή της υπομονής, της επιμονής, της αξιοπρέπειας, του αλτρουισμού. Ολα αυτά τα πέτυχε με μεστό τρόπο και με ένα πηγαίο χιούμορ, γεγονός που κέρδισε τα παιδιά από την πρώτη στιγμή.

Ο Μάριος Σαρέλλας αυτή τη στιγμή διευθύνει στην Αθήνα την 11μελή φοιτητική ορχήστρα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τραγουδά κάθε Παρασκευή και Σάββατο σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της Καλαμάτας, στην Πλατεία 23ης Μαρτίου.

 

 

 


NEWSLETTER