Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2016 18:21

Δύο απεργιακές συγκεντρώσεις αύριο στην Καλαμάτα 

Γράφτηκε από την
Δύο απεργιακές συγκεντρώσεις αύριο στην Καλαμάτα 

Δύο συγκεντρώσεις θα γίνουν αύριο στην Καλαμάτα, στις 10.30 το πρωί, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που οργανώνουν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Μπροστά από το Εργατικό Κέντρο, πραγματοποιείται η συγκέντρωση του Κέντρου και του Νομαρχιακού Τμήματος Μεσσηνίας της ΑΔΕΔΥ και στην πλατεία 23ης Μαρτίου, αυτή που οργανώνει το ΠΑΜΕ.

«Ο κόσμος της μισθωτής εργασίας έχει μόνο μία επιλογή. Να συνεχίζει να αγωνίζεται για να μπει οριστικό τέλος στις μνημονιακές πολιτικές», σημειώνει το Εργατικό Κέντρο σε ανακοίνωση - πρόσκλησή του.

«Απέναντι σ’ αυτή την αντιεργατική καταιγίδα οι εργαζόμενοι και ειδικά οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν επιτρέπεται να μείνουν απαθείς και απλώς να παρακολουθούν τις εξελίξεις», παρατηρεί το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ.

«Καθολική απαίτηση η ανατροπή της μνημονιακής εργασιακής απορρύθμισης», επισημαίνει ο Παμμεσσηνιακός Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων.

Το ΠΑΜΕ, από την πλευρά του, καλεί «όλους τους συναδέλφους, όλα τα σωματεία και τους συνδικαλιστές να συσπειρωθούν στο Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο. Να δυναμώσουν τη μάχη για την αλλαγή του συσχετισμού δύναμης στο εργατικό κίνημα».


NEWSLETTER