Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016 09:04

Μεσσήνιοι μαθητές πήγαν στη Βουλή και έμαθαν για… κότες και γαϊδούρια

Γράφτηκε από τον
Μεσσήνιοι μαθητές πήγαν στη Βουλή και έμαθαν για… κότες και γαϊδούρια

«Ο καβγάς και οι βρισιές θα μας μείνουν. Αλλα περιμέναμε να δούμε στη Βουλή». Αυτό είπαν στην "Ε" τα παιδιά του Γ1 και του Γ3 τμήματος του 1ου Γυμνασίου Καλαμάτας, που επισκέφτηκαν προχθές τη Βουλή για εκπαιδευτικούς λόγους και έτυχε να να δουν ζωντανά τον άγριο καβγά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη με τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Αδωνι Γεωργιάδη.

«Αντί να δίνουν το καλό παράδειγμα, δίνουν το κακό», παρατήρησε ένας μαθητής και έδωσε το έναυσμα στους συμμαθητές και τις συμμαθήτριές του να σχολιάσουν αυτό που έζησαν, αναφέροντας χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων: 

«Δε σεβάστηκαν ότι ήταν παιδιά και παρακολουθούσαν». «Τόσα χρήματα τους πληρώνουμε για να βρίζονται;». «Να σταματήσουν να τσακώνονται και να βρίζονται, και να συζητήσουν για τα προβλήματα, για τους μισθούς και τις συντάξεις». «Του είπε ότι συνεργάζεται με τους Γερμανούς. Πού τα ξέρει ο Αδωνις τα Γερμανικά;». «Γελούσαν και οι υπεύθυνοι της Βουλής». »Η γυναίκα του Αδωνι τι σχέση έχει με τη Βουλή; Δεν έπρεπε να μιλούν γι’ αυτή, αφού δεν ήταν μπροστά».

Γ.Σ.


NEWSLETTER