Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 10:20

Εκδήλωση για την κοινωνική καινοτομία στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την

 

Εκδήλωση για την κοινωνική καινοτομία διοργανώνει η οργάνωση νεολαίας και εκπαίδευσης Κοινωνική Ανάπτυξη Νέων (Κ.Α.ΝΕ.), στο πλαίσιο του διεθνούς προγράμματος “Seeding Social Innovation in Local Communities”.

Αυτή θα γίνει την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στις 6 μ.μ. στο ξενοδοχείο "Rex" (Αριστομένους 26, Καλαμάτα). Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη και θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Σκοπός της ιδέας είναι να αναδείξει την σημασία της κοινωνικής καινοτομίας είτε μέσω της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, είτε μέσω ατομικής και ομαδικής πρωτοβουλίας. Ταυτόχρονα θα παρουσιαστούν καινοτόμα κοινωνικά σχέδια που γίνονται στην Καλαμάτα, αλλά και στο εξωτερικό. Εισηγήσεις θα κάνουν οι: Mohamed Kamoun - επικεφαλής του οργανισμού ONET/BRCV SOUSSE (Τυνησία), Maged Elsamny – αντιπρόεδρος του Ιδρύματος για τη Νεολαία και την Ανάπτυξη (Αίγυπτος), Φιλάρετος Βούρκος – επικεφαλής της οργάνωσης νεολαίας Κ.Α.ΝΕ., και άλλοι. Οποιος επιθυμεί μπορεί να συμπληρώσει φόρμα προεγγραφής στον σύνδεσμο: https://goo.gl/forms/78LeSA8un2jytgLP2