Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010 21:01

Ο οδηγός του ΚΤΕΛ που έκανε... το γύρο της Ελλάδας για το "παραμύθι" με τα 250.000 ευρώ

Γράφτηκε από την

Το γύρο της Ελλάδας κάνει το ερώτημα που έθεσε χθες η "Ε", για το αν ο οδηγός του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας Σταύρος Σπανούδης βρήκε πράγματι 250.000 ευρώ και τα παρέδωσε σε επιβάτη που τα είχε χάσει... ή αν όλα αυτά ήταν ένα παραμύθι. Η ιστορία πάντως φαντάζει ολοένα και περισσότερο ως... παραμύθι - καθώς ο φερόμενος ως κάτοχος των χρημάτων με το ονοματεπώνυμο Βασίλης Κοσμόπουλος δεν εμφανίστηκε ούτε χθες για να απαντήσει στο ρεπορτάζ της "Ε".
Το θέμα απασχόλησε χθες πολλά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης πανελλαδικής εμβέλειας, και πολλοί συνάδελφοι δημοσιογράφοι επικοινώνησαν με την "Ε" ζητώντας να πληροφορηθούν περισσότερες λεπτομέρειες. Ετσι, όλοι εξακολουθούν να αναρωτιούνται αν είναι υπαρκτό πρόσωπο ο Βασίλης Κοσμόπουλος και αν ο οδηγός Σταύρος Σπανούδης βρήκε πράγματι τα 250.000 ευρώ. 
Υπενθυμίζουμε ότι ο Στ. Σπανούδης εμφανίστηκε στα γραφεία της "Ε" ως Βασίλης Κοσμόπουλος και έβαλε πληρωμένη ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον… Σπανούδη -δηλαδή τον εαυτό του- που βρήκε τα χρήματα και τα παρέδωσε. Ομως η εύρεση των χρημάτων δεν αναφέρθηκε στις αστυνομικές αρχές, ενώ κανείς από τη διοίκηση του ΚΤΕΛ δεν έμαθε για χρήματα.
Οταν ρωτήσαμε χθες τον προϊστάμενο του Γραφείου Κίνησης του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας, Γιώργο Πετρουλάκη, αν ο οδηγός εξακολουθεί να συνεργάζεται με το συγκοινωνιακό φορέα, απάντησε ότι δεν έχει να δηλώσει τίποτα καινούργιο.