Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017 16:01

Νέα εργαστήρια στο Κέντρο Νέων Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Νέα εργαστήρια στο Κέντρο Νέων Καλαμάτας

Ανανεωμένο, με νέα εργαστήρια συνεχίζει το Κέντρο Νέων Καλαμάτας το επόμενο τετράμηνο. Οι εγγραφές θα γίνουν από τη Δευτέρα έως και την Τετάρτη 5 - 10 μ.μ.  Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έρθουν στο χώρο του Κέντρου Νέων Καλαμάτας στην Πλατεία Οθωνος 10 στον 1ο όροφο. 

Τα καινούργια εργαστήρια για αυτό το τετράμηνο είναι: Ρωσικά, Ιαπωνικά, φωτογραφία/camera obscura, γιουκαλίλι, αραβικά, θέατρο ντοκουμέντο, γραφιστική, trash art, πορτογαλικά, συγγραφή άρθρων, χαρακτική

Νέα μέλη δέχονται τα εξής υπάρχοντα εργαστήρια: Ελληνικά για ξένους, νοηματική, χορός για εφήβους, παραδοσιακοί χοροί αρχαρίων, βραζιλιάνικος χορός forro, salsa/latin, κιθάρα για παιδιά, ζωγραφική ενηλίκων, δημιουργικές τέχνες, κινηματογραφική λέσχη, yoga, kick boxing, krav maga, tai-chi. Επιπλέον, τα εργαστήρια ανταλλαγής γλωσσικών δεξιοτήτων: Γαλλικά, Γερμανικά, Κροατικά, Ολλανδικά, Πολωνικά, Τούρκικα και συζήτηση στα Αγγλικά μπορούν να δεχτούν νέα μέλη, αρκεί να έχουν τουλάχιστον βασικές γνώσεις στην αντίστοιχη γλώσσα (καθώς θα συνεχίσουν την πορεία που ξεκίνησαν τον Οκτώβρη).

Το καινούργιο τετράμηνο θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με τους κανόνες του ΚΝΚ (ημερομηνία και ώρα εγγραφής). Τα εργαστήρια γίνονται από εθελοντές και προσφέρονται δωρεάν για το κοινό. Η εγγραφή είναι δωρεάν, υπάρχει μόνο συμμετοχή 10 ευρώ (5 για ανέργους) ανά εργαστήριο/ανά τετράμηνο, για την κάλυψη των εξόδων του κτηρίου (ενοίκιο και λογαριασμοί).

Το Κέντρο Νέων Καλαμάτας είναι μια άτυπη εθελοντική δομή που σκοπό έχει την ανταλλαγή γνώσεων, την ενεργή κοινωνικοποίηση και την προσωπική ανάπτυξη των μελών του, χωρίς την διαμεσολάβηση της οικονομικής συναλλαγής. Εχοντας ήδη την συμμετοχή στα εργαστήρια, που προσφέρει από τον Απρίλιο του 2009 μέχρι σήμερα, πάνω από 4.500 ατόμων και την διοργάνωση πάνω από 400 δραστηριοτήτων, προσπαθεί συνεχώς να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται με την ισότιμη βοήθεια όλων (ομάδας εθελοντών, μελών και φίλων του). 

Περισσότερες πληροφορίες για το Κέντρο Νέων Καλαμάτας:  www.kentroneon.wordpress.com, facebook: Kentro Neon Kalamatas.


NEWSLETTER