Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017 16:46

Μπαράζ για πρόεδρο στο Σύλλογο Μηχανικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την

 

Σε δεύτερο γύρο για την θέση του προέδρου οδηγούνται οι εκλογές του Συλλόγου Μηχανικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Μεσσηνίας, μεταξύ των πολιτικών μηχανικών Αναστάσιου Αδαμόπουλου και Νεκτάριου Παναγόπουλου. 

Για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. πρώτευσε σε σταυρούς ο Βασίλης Παπαευσταθίου (πολιτικός μηχανικός), και ακολούθησαν οι Κωνσταντίνος Μαστραγγελόπουλος (αρχιτέκτων μηχανικός), Δημήτρης Κονταξής (πολιτικός μηχανικός) και Νίκος Γιαννακόπουλος (πολιτικός μηχανικός), μετά από κλήρωση που διενεργήθηκε λόγω ισοψηφίας.  

Συνολικά ψήφισαν 142 μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων του Νομού Μεσσηνίας, διπλασιάζοντας την προσέλευση στις κάλπες από τις προηγούμενες εκλογές.

Ο δεύτερος γύρος εκλογής προέδρου πρόκειται να διεξαχθεί την ερχόμενη στην Καλαμάτα, από τις 4 μ.μ. έως τις 9 μ.μ., στο αμφιθέατρο "Αλέξανδρος Κουμουνδούρος" του Διοικητηρίου. 

Αναλυτικά, οι ψήφοι για τον πρόεδρο ήταν: Αδαμόπουλος Αναστάσιος 50, Παναγόπουλος Νεκτάριος 33, Μαστραγγελόπουλος Κωνσταντίνος  27, Μουντανέας Παναγιώτης 21. Ακυρα 7. Λευκά 4.                 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο οι ψήφοι ήταν: Παπαευσταθίου Βασίλειος 78, Μαστραγγελόπουλος Κωνσταντίνος 50, Κονταξής Δημήτριος 45, Γιαννακόπουλος Νικόλαος 44, Παναγόπουλος Νεκτάριος 44, Ρεϊτζόπουλος Γεώργιος 20.