Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2017 19:24

Σύσκεψη συνταξιούχων στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας 

Γράφτηκε από την
Σύσκεψη συνταξιούχων στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας 

Τα όριά τους έχουν ξεπεράσει οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ και στη Μεσσηνία, γι' αυτό και ο πρόεδρος της Ενωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Καλαμάτας Παναγιώτης Θεοδώρου καλεί όλους τους να συμμετέχουν αύριο στην σύσκεψη - συζήτηση, στις 10.30 το πρωί στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας.

Οπου κλιμάκιο της Ομοσπονδίας ΙΚΑ Ελλάδας θα ενημερώσει και θα αναλύσει στους συνταξιούχους ό,τι τους αφορά και τους προβληματίζει γύρω από το ασφαλιστικό, φορολογικό, ΕΚΑΣ, φάρμακα κ.λπ. Ο ίδιος χθες σε σχετική συνέντευξη Τύπου απηύθυνε κάλεσμα προς όλους τους συνταξιούχους γιατί «το κουαρτέτο θέλει συντάξεις πείνας και τα νέα μέτρα προβλέπονται καταστροφικά». Και πρόσθεσε ότι πρέπει να δώσουν το "παρών" «γιατί τα περιθώρια στενεύουν με την μείωση του αφορολόγητου» - τονίζοντας παράλληλα ότι «ο μόνος αγώνας που πάει χαμένος είναι αυτός που δεν έγινε». 

Μεταξύ των αιτημάτων τους, υπενθύμισε καταλήγοντας ο Παν. Θεοδώρου, είναι και η επαναφορά της σύνταξής τους σε επίπεδα προ μνημονίων, καθώς και επαναφορά της 13ης και 14ης σύνταξης. 

Ν.Κ.


NEWSLETTER