Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 08:11

Το έργο του απερχόμενου διοικητή της 120 ΠΕΑ

Γράφτηκε από την

 

Αφησε το στίγμα του στην 120 ΠΕΑ  ο σμήναρχος (Ι) Κωνσταντίνος Χίνης, ο οποίος παραδίδει τη σκυτάλη στον νέο διοικητή της μονάδας σμήναρχο (Ι) Χρήστο Πεταλά.

Ο κ. Χίνης, ο οποίος διατήρησε το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και τα μηδενικά ποσοστά ατυχημάτων αέρος – εδάφους, φρόντισε να γίνουν βελτιώσεις στις εγκαταστάσεις, μεταξύ των οποίων και η διαμόρφωση της πύλης της μονάδας.

Ενα έργο το οποίο συνέβαλλε μεν στη βελτίωση της εικόνας της εισόδου της μονάδας, αλλά συνοδεύτηκε και από μια σειρά άλλων έργων, που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών αλλά και των εγκαταστάσεων του αεροδρομίου. Και αυτό γιατί στο δρόμο κατά μήκος του τμήματος στο οποίο κατασκευάστηκε νέα περίφραξη, έγινε από την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας ασφαλτόστρωση, νέα διαγράμμιση και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας όπου χρειαζόταν. Στο εσωτερικό του αεροδρομίου έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις από την Αεροπορία, με στόχο την αντιπλημμυρική προστασία, πράγμα που για το αεροδρόμιο αποδείχθηκε σωτήριο τον περασμένο χειμώνα.

Κ.Δ.

(Φωτογραφίες: Στράτος Πανταζίδης)