Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 08:11

Το έργο του απερχόμενου διοικητή της 120 ΠΕΑ

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Το έργο του απερχόμενου διοικητή της 120 ΠΕΑ

 

Αφησε το στίγμα του στην 120 ΠΕΑ  ο σμήναρχος (Ι) Κωνσταντίνος Χίνης, ο οποίος παραδίδει τη σκυτάλη στον νέο διοικητή της μονάδας σμήναρχο (Ι) Χρήστο Πεταλά.

Ο κ. Χίνης, ο οποίος διατήρησε το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και τα μηδενικά ποσοστά ατυχημάτων αέρος – εδάφους, φρόντισε να γίνουν βελτιώσεις στις εγκαταστάσεις, μεταξύ των οποίων και η διαμόρφωση της πύλης της μονάδας.

Ενα έργο το οποίο συνέβαλλε μεν στη βελτίωση της εικόνας της εισόδου της μονάδας, αλλά συνοδεύτηκε και από μια σειρά άλλων έργων, που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών αλλά και των εγκαταστάσεων του αεροδρομίου. Και αυτό γιατί στο δρόμο κατά μήκος του τμήματος στο οποίο κατασκευάστηκε νέα περίφραξη, έγινε από την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας ασφαλτόστρωση, νέα διαγράμμιση και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας όπου χρειαζόταν. Στο εσωτερικό του αεροδρομίου έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις από την Αεροπορία, με στόχο την αντιπλημμυρική προστασία, πράγμα που για το αεροδρόμιο αποδείχθηκε σωτήριο τον περασμένο χειμώνα.

Κ.Δ.

(Φωτογραφίες: Στράτος Πανταζίδης)

Σχόλια  

+3 # Τάσος 22-06-2017 10:05
Πραγματικά είναι απο τους πιο παραγωγικούς διοικητές της 120 ΠΕΑ μιας και αναμόρφωσε όλη την πρόσοψη και την ασφάλεια του αεροδρομίου κάτι που χρειάζονταν το αεροδρόμιο με την άυξηση της τουριστικής κίνησης
Απάντηση | Απάντηση με παράθεση | Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER