Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017 17:03

25 υποτροφίες από το Ιδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση

Γράφτηκε από την
25 υποτροφίες από το Ιδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση

 

Εικοσιπέντε νέες υποτροφίες για προπτυχιακές σπουδές θα χορηγηθούν το ακαδημαϊκό έτος 2017 - ‘18 από το Κοινωφελές Ιδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, σε αποφοίτους λυκείων του σχολικού έτους 2016 - 17, που ολοκλήρωσαν την εγγραφή τους σε δημόσιο Πανεπιστήμιο ή Τ.Ε.Ι. της χώρας ως πρωτοετείς φοιτητές για το 2017-18.

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση εφόσον πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις: εγγράφονται για πρώτη φορά σε δημόσια πανεπιστήμια ή Τ.Ε.Ι. της Ελλάδας μετά από τη διαδικασία πανελλαδικών εξετάσεων του Μαΐου - Ιουνίου 2017. Ακόμη: το τμήμα στο οποίο εγγράφονται είναι σε άλλο τόπο από τον τόπο του εκπαιδευτηρίου μέσης εκπαίδευσης που αποφοίτησαν και του τόπου μόνιμης κατοικίας της οικογένειάς τους. Εχουν συγκεντρώσει στις πανελλαδικές τουλάχιστον 17.000 μόρια χωρίς τα ειδικά μαθήματα. Το ετήσιο συνολικό δηλωθέν οικογενειακό εισόδημα για το φορολογικό έτος 2016 δεν ξεπερνά το ποσό των είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000). Δεν λαμβάνουν άλλη υποτροφία, βραβείο ή άλλη χρηματική βοήθεια από οποιονδήποτε φορέα.

Η διάρκεια της υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων είναι έως και την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στις 2 μ.μ. Για περισσότερες πληροφορίες: www.latsis-foundation.org, www.facebook.com/JSLatsis.Foundation. 


NEWSLETTER