Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017 08:46

Μεγάλη καταδίωξη του Λιμενικού για τον εντοπισμό εμπόρων ναρκωτικών

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Μεγάλη καταδίωξη του Λιμενικού για τον εντοπισμό εμπόρων ναρκωτικών

Σκηνές «βγαλμένες» από ταινία δράσης θυμίζει, η μεγάλη, εν πλω καταδίωξη, διεθνούς κυκλώματος εμπόρων ναρκωτικών από τις ελληνικές Λιμενικές Αρχές.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέλη διεθνούς κυκλώματος που μετέφεραν ναρκωτικά από την Αλβανία, αναχώρησαν το απόγευμα της Παρασκευής (24/11), με γιγαντιαίο ταχύπλοο μεγάλης ιπποδύναμης, «φορτωμένο», από ακτή της Αλβανίας, με προορισμό προς την Ελλάδα και την Ιταλία.

Οι λιμενικοί του Ιονίου το εντόπισαν και ξεκίνησαν την καταδίωξή του. Η επιχείρηση πήρε αμέσως γιγάντιες διαστάσεις στα ελληνικά ύδατα, με τις Αρχές κατά τόπους να «οργώνουν» τη θάλασσα, ενώ στην επιχείρηση εντοπισμού των ναρκεμπόρων φέρεται να συμμετείχαν και εναέρια μέσα.

Η καταδίωξη που ξεκίνησε από τα ύδατα του Ιονίου Πελάγους, έφτασε μέχρι και τα ύδατα του Αιγαίου, με τις πρώτες πληροφορίες να φέρουν εντοπισμό και συλλήψεις ναρκεμπόρων σε θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Λαυρίου.

Το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρει ότι προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με την Ασφάλεια του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας, για επιπλέον στοιχεία για την υπόθεση, αλλά δεν κατέστη δυνατό, καθώς η επιχείρηση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER