Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017 08:44

Μπέζος απειλεί με αποκαλύψεις Τατούλη και ΤΕΡΝΑ μέσω Facebook

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
Μπέζος απειλεί με αποκαλύψεις Τατούλη και ΤΕΡΝΑ μέσω Facebook

 

 

Επίθεση κατά της ΤΕΡΝΑ Α.Ε. που έχει αναδειχθεί μειοδότρια στο σκουπιδοδιαγωνισμό, εξαπολύει ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος, αφήνοντας παράλληλα υπονοούμενα για τη στάση του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη στο θέμα της αγοράς οικοπέδων στην Παλαιόχουνη για τη διαχείριση των απορριμμάτων. 

Η επίθεση εξαπολύθηκε με ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του κ. Μπέζου στο Facebook και αιφνιδίασε τους πάντες, αφού μέχρι χθες ο διοικητής του Νοσοκομείου ασχολιόταν μόνο με θέματα του νοσηλευτικού ιδρύματος. Με δεδομένες μάλιστα τις άριστες σχέσεις του κ. Μπέζου με την κυβέρνηση, η ανάρτηση προκαλεί ακόμα μεγαλύτερα ερωτηματικά, αφού είναι σίγουρο ότι δεν θα προχωρούσε σε δημόσια καταγγελία αν δεν ήταν απόλυτα σίγουρος ότι δεν θα προκαλέσει προβλήματα τόσο στη δική του καριέρα όσο και στο κυβερνητικό έργο. Ο κ. Μπέζος δεν αποκαλύπτει πάντως για ποιο λόγο “θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι”, αλλά προαναγγέλλει ότι όλα θα γίνουν σύντομα γνωστά σε συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Μπέζου (διατηρούνται τόσο τα κεφαλαία γράμματα όσο και η αρχική σύνταξη και ορθογραφία): 

«ΕΚΤΑΚΤΟ: Η ΤΕΡΝΑ-ΟΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ΚΑΙ Ο ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΟΧΝΗ

ΟΙ ΓΚΑΝΓΚΤΕΡΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ... 
Κάποιοι θα πάνε ΦΥΛΑΚΗ με αυτά που κάνανε με τις ξένες ιδιοκτησίες στη περιοχή... Οι μηνύσεις και οι αγωγές βρίσκονται στο δρόμο!!!
Ε ρε γλέντια!!! Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!!!! Εςείς κύριε Τατούλη μήπως ξέρετε κάτι;;; Για την ΤΕΡΝΑ ντε; την ανάδοχο του έργου και πως αποκτούςε τα κτήματα των κατοίκων. Αν θυμάμαι καλά εσείς δεν είχατε προχωρήσει στην ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ 2007-2013, κάνατε το διαγωνιςμό, το απεντάξατε πριν 1 με 1,5 χρόνο και ετοιμάζεστε να το εντάξετε και πάλι;;;

Νεότερα λίαν συντόμως σε συνέντευξη τύπου…».

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER