Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011 15:28

Ο Ν. Κουφός για την κάλυψη Περιφερειακού Ιατρείου Μονεμβάσιας

Γράφτηκε από την




Σχετικά με την κάλυψη του Περιφερειακού Ιατρείου Μονεμβάσιας με ιατρικό προσωπικό, γνωρίζουμε στους κατοίκους της περιοχής και σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι το συγκεκριμένο Ιατρείο έχει στον Οργανισμό του δύο θέσεις ιατρών, μία Γενικής Ιατρικής με βαθμό Επιμελητή Β΄, και μία Αγροτικού ιατρού. Ο Γενικός ιατρός που υπηρετούσε σ’ αυτό αποχώρησε από την υπηρεσία πριν από δυόμισι χρόνια και η θέση του έμεινε ακάλυπτη, αφού αυτή προκηρύχθηκε δύο φορές χωρίς ωστόσο να υπάρξει αίτηση άλλου ενδιαφερόμενου ιατρού.
Σήμερα δεν υπηρετεί ούτε Αγροτικός ιατρός στο Ιατρείο Μονεμβάσιας, επειδή στις 13 – 12 – 2011, έληξε η θητεία του μέχρι τώρα υπηρετούντος ιατρού και αναμένεται η  προκήρυξη της θέσης για την τοποθέτηση νέου ιατρού υπηρεσίας υπαίθρου, υπολογιζομένου του χρονικού διαστήματος περί τους δύο μήνες μέχρι την κάλυψη της θέσης.
Για το διάστημα αυτό, η Υπηρεσία μας εξαντλώντας τις δυνατότητές της με βάση το ιατρικό προσωπικό που διαθέτει και περιορίζοντας τις ιατρικές υπηρεσίες σε άλλες περιοχές, καλύπτει τη Μονεμβάσια δύο φορές την εβδομάδα.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΤΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ
Γ. Ν. ΣΠΑΡΤΗΣ &  Γ. Ν. – Κ. Υ. ΜΟΛΑΩΝ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ  Ι. ΚΟΥΦΟΣ