Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018 11:25

Νέο συμβούλιο στον Παμμεσσηνιακό Σύνδεσμο Πατρών

Γράφτηκε από την

Με επιτυχία έγινε η κοπή της πίτας, η γενική συνέλευση και οι εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Παμμεσσηνιακού Συνδέσμου Πατρών «ο Παπαφλέσσας», το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Αστήρ».

Η πρόεδρος του Συνδέσμου  Πηνελόπη Λαμπούση ευχήθηκε “καλή χρονιά με υγεία και δύναμη και το 2018 να είναι έτος χαράς, προκοπής, ανθρωπιάς και ευγένειας. Ευχαρίστησε τους Μεσσήνιους και όλους τους φίλους τους για την αγάπη τους, τη στήριξη τους και την ενσυναίσθηση του πατριωτισμού τους, ενώ ταυτόχρονα δήλωσε πως σε αυτό πρεσβεύει και υπηρετεί εμφορούμενη από ανιδιοτέλεια και υπέρμετρη αγάπη για τη Μεσσηνία”. Ο αρχιμανδρίτης Προκόπιος Κόρδας ευλόγησε τη βασιλόπιτα, ακολούθησαν χαιρετισμοί των επίσημων και βραβεύτηκαν αριστεύσαντες μαθητές και εισακτέοι σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: οι βουλευτές Αχαΐας: Ανδρέας Ριζούλης, Ιάσωνας Φωτήλας, Νίκος Νικολόπουλος, Ανδρέας Κατσανιώτης, εκ μέρους της Αστυνομικής Διεύθυνσης  Αχαΐας ο Α/Δ Περικλής Δημητρόπουλος, ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης  Αγγελος Τσιγκρής, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γεώργιος Μαυραγάνης, η πολιτευτής Αχαΐας Ελενα Κονιδάρη, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας Ανδρέας Μαζαράκης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Διοίκησης Πατρών κ. Πλέσσας, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ και πρώην αντιδήμαρχος Προγραμματισμού Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Θεμάτων Καλαμάτας Δημήτριος Βεργόπουλος.

Από συλλόγους: η πρόεδρος του “Αγκαλιάζω - ομίλου εθελοντών κατά του καρκίνου” κ.  Παπαχρυσανθάκη, η ταμίας κ. Δημόπουλου και η γραμματέας κ. Γεώργα, ο πρόεδρος των Ζακυνθινών κ. Βαρβαρήγος και η ταμίας κ. Καψάσκη, η πρόεδρος των Ευρυτάνων κ. Τσιλιμέκη και ο πρώην πρόεδρος Ευρυτάνων κ. Τσιλιμέκης, ο πρόεδρος των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Βοργιάς και ο ταμίας κ. Μπάρλος, ο αντιπρόεδρος των Καλαβρυτινών κ. Αγγελόπουλος, ο αντιπρόεδρος των Δασκάλων Αχαΐας κ. Μπαγιώργος, η πρόεδρος των Δασκάλων Πύργου Ηλείας κ. Σωτηροπούλου, ο κ. Γαλανόπουλος μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων των Δωριέων κ. Λάγιου, ο δημοσιογράφος Ανδρέας Βρης.

Χαιρετισμούς έστειλαν ο υποστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας Αδαμάντιος Μητρόπουλος, ο αναπληρωτής πρυτάνεως Χρήστος Μπούρας και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών Αθανάσιος Ζούπας. Τα μέλη του νέου Δ.Σ θα συνεδριάσουν και θα συνέλθουν σε σώμα την Τετάρτη το απόγευμα στο γραφείο του Συνδέσμου. Αλφαβητικά είναι οι εξής: Σωτηρία Βοργιά, Γεώργιος Γρηγορόπουλος, Θεόδωρος Δημητρακάκης, Αλέξανδρος Κεραμμύδας, Πηνελόπη Λαμπούση, Ουρανία Παρασκευοπούλου, Ελένη Πουλοπούλου, ενώ τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής είναι αλφαβητικά οι: Ιωάννης Σεγγούνης, Μαρία Κατσαρέα, Σωρήρης Οικονομάκης.