Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 08:31

Συμβαίνει κι αυτό: Μπαίνουν.... ανάποδα στον περιφερειακό της Καλαμάτας!

Γράφτηκε από την
Συμβαίνει κι αυτό: Μπαίνουν.... ανάποδα στον περιφερειακό της Καλαμάτας!

 

Κίνδυνος - θάνατος είναι τα αντιθέτως κινούμενα οχήματα στον περιφερειακό αυτοκινητόδρομο Καλαμάτας, σύμφωνα με οδηγούς που χρησιμοποιούν αρκετές φορές την ημέρα τον συγκεκριμένο δρόμο, ειδικά στο τμήμα ανατολικά της γέφυρας του Νέδοντα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, σχεδόν καθημερινό τείνει να γίνει το φαινόμενο της κίνησης οχημάτων στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με την τύχη να είναι μέχρι στιγμής με το μέρος... όλων των οδηγών, αφού ευτυχώς δεν έχουν συμβεί ακόμα ατυχήματα.

Προχθές όμως, μια γυναίκα οδηγός, κάτοικος της ανατολικής Καλαμάτας, τρομοκρατήθηκε όταν είδε να πλησιάζει αντίθετα προς το αυτοκίνητό της άλλο αυτοκίνητο, με  μεγάλη ταχύτητα και με… αμέριμνο προφανώς οδηγό. Οπως μας είπε η ίδια, ο άλλος οδηγός είχε μπει με το αυτοκίνητό του αντίθετα στο ρεύμα κυκλοφορίας και μάλλον δεν είχε καταλάβει καν το λάθος του.

Τελικά το τροχαίο αποφεύχθηκε ακόμα μια φορά την τελευταία στιγμή, χάρη στον παράγοντα τύχη. Η γυναίκα όμως, η οποία έχει έρθει κι άλλες φορές αντιμέτωπη με ανάλογες καταστάσεις, έχει αγανακτήσει και ζητά επιτέλους να ληφθούν μέτρα για να πάψει αυτός ο κίνδυνος.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έγινε πρωινή ώρα, ενώ η οδηγός κατευθυνόταν από Λακωνικής προς Καλαμάτα, πριν τον κόμβο της οδού Σπάρτης. Αλλα περιστατικά που διηγείται η ίδια έχουν συμβεί δυτικότερα στον περιφερειακό, πρωινές ή απογευματινές ώρες.

Κ.Δ.


NEWSLETTER