Τρίτη, 03 Απριλίου 2018 17:40

Στις 12 Απριλίου η πρεμιέρα της εκπομπής με τον Γιώργο Κουλουρά

Γράφτηκε από την
Στις 12 Απριλίου η πρεμιέρα της εκπομπής με τον Γιώργο Κουλουρά

Στις 12 Απριλίου στις 8 μ.μ. κάνει πρεμιέρα η νέα εκπομπή στην ΕΡΤ2 «Είσαι νέος, έχεις λόγο» με τη Δώρα Γεωργούλα και τον καταγόμενο από τη Μεγαλόπολη Γιώργο Κουλουρά.

Οπως γίνεται γνωστό από τη σχετική ανακοίνωση, πρόκειται  για τη μοναδική δημοσιογραφική - διαδραστική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση που παρουσιάζει τους προβληματισμούς, τις συνήθειες και τις ανησυχίες της νεολαίας. Πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι οι τηλεθεατές που δηλώνουν συμμετοχή μέσα από τα social media. Ενα τηλεοπτικό πρόγραμμα βιωματικού χαρακτήρα, που προσπαθεί να καταγράψει τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τα οράματα των νέων. Ενα οδοιπορικό που  ταξιδεύει τους τηλεθεατές μέσα από το ρεπορτάζ στις ανάγκες, στα όνειρα, στις ανησυχίες και στους στόχους της νέας γενιάς, έτσι ώστε να γίνουν κατανοητά τα προβλήματά της.

Οι νέοι πρωταγωνιστές διηγούνται τις εμπειρίες, τα βιώματα και τις σκέψεις για τα προβλήματα και τις συνήθειές τους, έτσι ώστε οι ειδικοί και οι φορείς να προτείνουν λύσεις για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής τους. Θα είναι η μοναδική τηλεοπτική εκπομπή που δίνει το λόγο στους νέους για να αναζητηθούν λύσεις μέσα από το διάλογο και τη συνεργασία. Σύμμαχοι και εργαλεία της εκπομπής θα είναι τα κοινωνικά δίκτυα, οι επιστημονικές έρευνες και μελέτες, το ρεπορτάζ και φυσικά τα γκάλοπ που αντικατοπτρίζουν τη γνώμη του νεανικού κοινού.

 


NEWSLETTER