Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 14:29

Την Κυριακή η ετήσια γιορτή των κομμωτών

Γράφτηκε από την

Την ετήσια γιορτή των κομμωτών διοργανώνει το Δ.Σ. της Ενωσης Κουρέων - Κομμωτών Καταστηματαρχών Μεσσηνίας, τιμώντας τη μνήμη του οσιομάρτυρα Ηλία του Αρδούνη (κουρέα), αύριο Κυριακή.

Την ίδια μέρα είναι η γιορτή των Αγίων της Μεσσηνίας και η σχετική δοξολογία θα γίνει στον εορτάζοντα μητροπολιτικό ναό της Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας.

Το πρόγραμμα αναλυτικά θα έχει ως εξής: 7 π.μ. όρθρος και θεία λειτουργία χοροστατούντος του μητροπολίτη Χρυσόστομου, 10.15 π.μ. λιτάνευση των ιερών λειψάνων και της εικόνας του Αγίου.

Στις 12.15 μ.μ. θα αρχίσει το περιφερειακό συνέδριο, στο οποίο συμμετέχουν εκπρόσωποι της Ανώτατης Ομοσπονδίας και των σωματείων της χώρας, στο συνεδριακό κέντρο του «Elite City Resort”. Στις 5.30 μ.μ. αρχίζει σόου κομμωτικής, το οποίο θα αναδείξει τις νέες τάσεις μόδας  για την άνοιξη - καλοκαίρι 2018, με κουρέματα γυναικεία και αντρικά και βραδινά χτενίσματα μόδας. Οι καλεσμένοι δημιουργοί θα είναι η Αντζυ Πανάγου, η καλλιτεχνική ομάδα του “Anber barber house” και η Μαρία Αγγέλογλου (“Βarber shop 1901”). Το σόου θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου. Η τιμή εισόδου (για οικονομική ενίσχυση του Σωματείου) είναι 5 ευρώ.

Για επικοινωνία: 27210 25995 (Βάσω Μακροπούλου).