Τετάρτη, 16 Μαϊος 2018 18:34

Τρομοκρατία καταγγέλλει ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης

Γράφτηκε από την
Τρομοκρατία καταγγέλλει ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης

Το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα αρκετοί αγρότες - συνδικαλιστές του συλλόγου καλούνται στα αστυνομικά τμήματα για καταθέσεις, καταγγέλλει ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης.

Διευκρινίζει ότι “μας ζητάνε κατάθεση και μας κατηγορούν, επειδή τον Γενάρη - Φλεβάρη του 2017 συμμετείχαμε στις κινητοποιήσεις που διοργάνωσε ο σύλλογός μας, μαζί με άλλους αγρότες, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Πανελλαδικής Επιτροπής των μπλόκων”.

Ο σύλλογος καταγγέλλει την "απαράδεκτη αυτή στάση" και επιρρίπτει την ευθύνη στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, “που συνεχίζοντας τη στάση των προηγούμενων κυβερνήσεων, ποινικοποιεί τους αγώνες των φτωχών αγροτών”.

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Μεσσήνης σχολιάζει ότι “αυτές οι τακτικές δεν τρομοκρατούν το οργανωμένο αγροτικό κίνημα. Αντίθετα αποδεικνύουν ότι η οργάνωσή μας και οι αγώνες μας τους προβληματίζουν, τους ενοχλούν και στέκονται εμπόδιο στην υλοποίηση των αντιλαϊκών πολιτικών που εφαρμόζουν εναντία στον φτωχό λαό.

Αυτοί είναι οι κατηγορούμενοι που μας ξεκληρίζουν με την πολιτική τους. Τους στέλνουμε πίσω το κατηγορητήρια. Συνεχίζουμε απτόητοι τον αγώνα μας. Η λύση είναι η παραπέρα μαζικοποίηση του συλλόγου μας. Προχωράμε σε νέες αγωνιστικές κινητοποιήσεις”.


NEWSLETTER