Κυριακή, 20 Μαΐου 2018 19:13

Αιτήσεις για παραθερισμό στην κατασκήνωση Αγίας Μαρίνας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Αιτήσεις για παραθερισμό στην κατασκήνωση Αγίας Μαρίνας

Αιτήσεις για την κατασκήνωση της Αγίας Μαρίνας στον Ταΰγετο μπορούν να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι μέχρι τις 15 Ιουνίου.

Οι κατασκηνωτικές περίοδοι θα είναι 4 και καθεμιά θα έχει διάρκεια 10 ημερών:

 •1η Περίοδος: από 2 Ιουλίου έως 11 Ιουλίου και θα φιλοξενηθούν σ’ αυτήν παιδιά

•2η Περίοδος: από 13 Ιουλίου έως 22 Ιουλίου, και θα φιλοξενηθούν σ’ αυτήν παιδιά

•3η Περίοδος: από 24 Ιουλίου έως 02 Αυγούστου και θα φιλοξενηθούν σ’ αυτήν ΑΜΕΑ &

•4η Περίοδος: από 4 Αυγούστου έως 13 Αυγούστου και θα φιλοξενηθούν σ’ αυτήν ηλικιωμένοι.

Οι εγγραφές των παιδιών και των ηλικιωμένων θα γίνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες από τις 9 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσήμερ  14:00, στο Δημαρχείο Καλαμάτας - Διεύθυνση Πρόνοιας - κτήριο Β, Αθηνών 99, ισόγειο, γραφείο 27) και στο Α΄ και Β΄ΚΑΠΗ του Δήμου Καλαμάτας.

Οι εγγραφές ατόμων με αναπηρία θα γίνονται στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Γονέων & Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες (Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.με.Α.), που εδρεύει επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 236, Ηλιούπολη, τηλ. 210 5236501.

Οι αιτήσεις με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έχουν αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο του Δήμου μας και μπορούν να στέλνονται και ταχυδρομικώς στην διεύθυνση: 

Δήμος Καλαμάτας 

Διεύθυνση Πρόνοιας 

Αθηνών 99 

24134 Καλαμάτα

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

 Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι:

A)Για παιδιά:

•Αίτηση

•Υπεύθυνη δήλωση του γονέα ή κηδεμόνα, στην οποία θα αναγράφεται το ύψος του ετήσιου οικογενειακού εισοδήματος του προηγούμενου έτους, ο αριθμός των προστατευόμενων μελών, οι ηλικίες των τέκνων, ο τύπος της οικογένειας (π.χ. μονογονεϊκή, τρίτεκνη, πολύτεκνη), άλλα κοινωνικά χαρακτηριστικά (π.χ. άνεργοι, ανασφάλιστοι, σε κατάσταση ένδειας, οικογένειες σε κρίση, πληθυσμιακές μειονότητες κ.λπ.), καθώς και κάθε πιστοποιητικό που αποδεικνύει τα παραπάνω (φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος της Εφορίας, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, βεβαίωση ή κάρτα ανεργίας του Ο.Α.Ε.Δ. κ.λπ.)

•Βεβαίωση ιδιώτη γιατρού ή γιατρού του ασφαλιστικού φορέα, στην οποία υποχρεωτικά θα αναγράφεται η κατάσταση υγείας του παιδιού, ο εμβολιασμός του με τα υποχρεωτικά εμβόλια, ότι δεν πάσχει από μεταδοτικά νοσήματα, ότι η εν γένει κατάσταση της υγείας του επιτρέπει τη συμμετοχή του σε κατασκηνωτικό πρόγραμμα και τυχόν λοιπές παρατηρήσεις (φαρμακευτική αγωγή, αλλεργίες κ.λπ.).

•Απόδειξη καταβολής ποσού συμμετοχής 30 ευρώ.

Στην Παιδική Εξοχή γίνονται δεκτά παιδιά που έχουν ανάγκη παραθερισμού και είναι ηλικίας από 6 μέχρι 12 ετών.

 B)Για ηλικιωμένους: 

•Αίτηση συμμετοχής

•Υπεύθυνη δήλωση  που θα αναφέρει το ύψος του οικογενειακού ή ατομικού εισοδήματός του

•Βεβαίωση ιδιώτη γιατρού ή γιατρού του ασφαλιστικού φορέα, στην οποία υποχρεωτικά θα αναγράφεται ότι δεν πάσχει από μεταδοτικά νοσήματα και ότι η εν γένει κατάσταση της υγείας του επιτρέπει τη συμμετοχή του σε κατασκηνωτικό πρόγραμμα. 

•Απόδειξη καταβολής ποσού συμμετοχής 30 ευρώ. 

Οι κατασκηνωτές ( παιδιά & ηλικιωμένοι) θα καταβάλουν ποσό συμμετοχής 30 ευρώ, στο ταμείο του Δήμου Καλαμάτας ή στον αριθ. 220/54035021 (GR 3101102200000022054035021) τραπεζικό λογαριασμό του Δήμου Καλαμάτας, που τηρείται στην Εθνική Τράπεζα, αναφέροντας οπωσδήποτε το όνομα του κατασκηνωτή. Εξαιρούνται τα παιδιά των τριτέκνων, των πολυτέκνων οικογενειών, των οικογενειών που ο ένας ή και οι δύο γονείς είναι άνεργοι, καθώς και των οικογενειών που είναι δικαιούχοι του προγράμματος ΚΕΑ, επισυνάπτοντας τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία. Το ποσό συμμετοχής επιστρέφεται σε περίπτωση μη επιλογής του κατασκηνωτή, στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα (ύστερα από απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου)

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER