Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018 08:43

Μεσσηνία: Ζητούν καθαρισμό της παραλίας Βρωμονερίου (φωτογραφίες)

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Μεσσηνία: Ζητούν καθαρισμό της παραλίας Βρωμονερίου (φωτογραφίες)

 

 

Εξαντλήθηκε η υπομονή των κατοίκων και μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου Βρωμονερίου «Ο Αγιος Φανούριος» με την κατάσταση που επικρατεί στην εξαιρετικής ομορφιάς παραλία της περιοχής, αλλά και σε όλον τον περιβάλλοντα χώρο με τα φύκια και τα σκουπίδια. Καταλογίζουν αδράνεια στη δημοτική αρχή και υποσχέσεις που ήταν μόνο λόγια και πολιτικάντικες απαντήσεις.

Αναλυτικά, στην επιστολή - διαμαρτυρία που υπογράφεται από τον πρόεδρο του συλλόγου Βασίλη Αγγελόπουλο και τη γραμματέα Ιωάννα Παναγοπούλου, αναφέρεται:

«Οταν σε απογοητεύει ο άνθρωπος μην το αναλύεις πολύ. Δεν έφταιγε ο ίδιος. Τόσος ήταν - Μ. Αναγνωστάκης.

Υπομονή. Η υπομονή είναι η ικανότητα να περιμένουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα ένα αποτέλεσμα ή μια εξέλιξη χωρίς να ενοχλούμαστε ή να αναστατωνόμαστε… Πόση υπομονή μπορούμε να κάνουμε λοιπόν κύριοι της τοπικής αυτοδιοίκησης, η κατάσταση έγινε μακροχρόνια. Η συνάντηση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βρωμονερίου έγινε στις 28 Μαρτίου. Από τότε μέχρι σήμερα μόνο λόγια και πολιτικάντικες απαντήσεις λαμβάνουμε από τους «υπεύθυνους». Πρώτα οι παραλίες θα καθαριστούν τον Μάιο για τη διάσωση της καρέτα - καρέτα (υπεύθυνη πρασίνου), τα σκουπίδια θα μαζεύονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, θα προστεθούν κάδοι, θα καθαριστούν δάφνες, γράνες, θα καθαριστεί ο σκουπιδότοπος του Βρωμονερίου, θα καθαρίσουμε, θα ρίξουμε χαλίκι σε δύο αρματοδρόμους, θα, θα ,θα, θα... Εδώ και ένα μήνα περίπου μιλάμε με τον εκπρόσωπο της τοπικής αυτοδιοίκησης του δήμου αφού είχε προηγηθεί συνάντηση με τον δήμαρχο, αντιδήμαρχο και είχε αναλάβει ο ίδιος να διεκπεραιώσει τα κακώς κείμενα της περιοχής μας… Τα νέα του σήμερα, υπομονή χάλασε η μπουλντόζα, δεν έχουμε φορτηγό, δεν έχουμε εικόνα, το ακούσαμε και αυτό…

Κύριοι φτάσαμε στο καλοκαίρι, πότε το βλέπετε να γίνονται όλα αυτά τα πολλά! Θεωρούμε ότι είναι απαράδεκτη η αδράνεια της τοπικής αυτοδιοίκησης να επιτρέπει την εμφάνιση φαινομένων σαν αυτό που αντιμετωπίζουμε σήμερα με την καθαριότητα και την ανάδειξη του τόπου μας ως τουριστικού προορισμού. Καταλήγοντας λοιπόν και από την εμπειρία χρόνων, όλοι καταλαβαίνουν, μα με τα αυτονόητα έχουμε ένα θέμα, ίσως να γοητεύονται παρακαλώντας τους!».

Κ.Μπ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER