Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 09:32

Εγκατάλειψη σε χειμωνιάτικη περίοδο θυμίζει η Μπούκα

Γράφτηκε από την

 

 

Εγκατάλειψη σε χειμωνιάτικη περίοδο θυμίζει η κατάσταση που επικρατεί τέλη Ιουνίου στην παραλία της Μπούκας στη Μεσσήνη.

Μια κατάσταση που προφανώς δεν έχει να κάνει με τον... κακό μας τον καιρό που μόνο καλοκαίρι δεν θύμιζε τις προηγούμενες τουλάχιστον ημέρες, αλλά με τη γενικότερη αδιαφορία για την αναβάθμιση της όμορφης αυτής παραλιακής περιοχής. Δεν είναι δηλαδή θέμα καιρού το γεγονός πως επί πολλά καλοκαίρια ο δημοτικός φωτισμός παραμένει κατεστραμμένος και οι κολόνες είναι μισοδιαλυμένες και χωρίς λάμπες. Ούτε ο καιρός φταίει για τις μισοκατεστραμμένες αθλητικές εγκαταστάσεις, που θα μπορούσαν να φιλοξενούν πολίτες κάθε ηλικίας χειμώνα - καλοκαίρι.

Γενικότερα η εικόνα που επικρατεί δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση καλοκαίρι σε παραλία, αφού ούτε η καθιερωμένη συντήρηση πρασίνου έγινε μέχρι τώρα, που είναι προ των πυλών ο Ιούλιος, ούτε φαίνεται να έχει γίνει συντήρηση στις όποιες υποδομές έχουν απομείνει. Ακόμα και η παιδική χαρά που υπήρχε, ούτε αντικαταστάθηκε ούτε επισκευάστηκε, αντίθετα... εξαφανίστηκε.

Κ.Δ.