Παρασκευή, 05 Νοεμβρίου 2010 21:21

Με δύο κρεβάτια ξεκινά τη Δευτέρα η ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Με δύο κρεβάτια ξεκινά τη Δευτέρα η ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Με δύο κρεβάτια ξεκινά τη Δευτέρα τη λειτουργία της η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, στην οποία ολοκληρώνεται η πρόσληψη ενός επιμελητή β'.
Παράλληλα, το Δ.Σ. του ιδρύματος -σε επιβεβαίωση του χθεσινού ρεπορτάζ της «Ε»- αποφάσισε να επαναπροκηρυχθεί μία ακόμα θέση επιμελητή β' για τη ΜΕΘ, η οποία ήδη στελεχώνεται από το διευθυντή και μία επιμελήτρια α'.
Χθες, εξ άλλου, έγινε γνωστό ότι το υπουργείο Υγείας ενέκρινε οριστικά τη δαπάνη για την προμήθεια και εγκατάσταση μαγνητικού τομογράφου στο νοσοκομείο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.
Στο μεταξύ, εκδόθηκε η οικοδομική άδεια για τη μετασκευή του κτηρίου του ΑΣΟ στον Αγιο Ανδρέα, στο οποίο θα λειτουργήσει Κέντρο Υγείας. Η έκδοση της άδειας, δίνει το «πράσινο φως» στη ΔΕΠΑΝΟΜ να συντάξει τα τεχνικά δελτία προκειμένου το Νοσοκομείο Καλαμάτας να υποβάλει το έργο προς χρηματοδότηση από το περιφερειακό σκέλος του ΕΣΠΑ.
Τέλος, στη χθεσινή του συνεδρίαση, το Δ.Σ. του νοσοκομείου αποφάσισε να παραχωρήσει έκταση 500 τετραγωνικών μέτρων, στον ανατολικό περίβολο του ιδρύματος, προκειμένου ο ΟΚΑΝΑ να κατασκευάσει εκεί θεραπευτική μονάδα υποκατάστασης.
Στην ίδια συνεδρίαση, τέλος, το Σώμα αποφάσισε να προχωρήσει στην προκήρυξη μιας θέσης καρδιολόγου για το Νοσοκομείο Καλαμάτας, κι άλλων τριών θέσεων γιατρών -ακτινοδιαγνώστη, παιδίατρου και οδοντίατρου- για το Κέντρο Υγείας Πύλου.
Β.Γ.Μ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER