Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 09:02

Μεσσηνία: Στο νοσοκομείο κοριτσάκι μετά από επίθεση αδέσποτου σκύλου

Γράφτηκε από τον
Μεσσηνία: Στο νοσοκομείο κοριτσάκι μετά από επίθεση αδέσποτου σκύλου

 

 

Στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας ελαφρά τραυματισμένο κατέληξε ένα μικρό κορίτσι, όταν αδέσποτο σκυλί επιτέθηκε στην παρέα της το απόγευμα της Δευτέρας στην Ανω Πόλη Κυπαρισσίας.

Η δράση του συγκεκριμένου σκύλου όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς χθες το πρωί επιτέθηκε και δάγκωσε έναν ακόμη άνδρα, που έκανε τζόκινγκ στην ίδια περιοχή.

Μετά από τα περιστατικά αυτά ειδοποιήθηκε το Α.Τ. Τριφυλίας το οποίο με τη σειρά του ενημέρωσε το δήμο και η αρμόδια επιτροπή που έχει συγκροτηθεί εντόπισε τον σκύλο και τον μάζεψε, προκειμένου να μεταφερθεί σε ελεγχόμενο χώρο.

Οσον αφορά το πρώτο περιστατικό, το κοριτσάκι που βρίσκεται στην περιοχή για διακοπές περπατούσε στο δρόμο με δύο ακόμη άτομα ενήλικα όταν του επιτέθηκε ο σκύλος, τραυματίζοντάς το ελαφρά με δαγκωνιά στο πόδι. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας για τις πρώτες βοήθειες.

Χθες το πρωί την ίδια τύχη είχε ένας άνδρας που έκανε τζόκινγκ και πέρασε από τον ίδιο δρόμο. Ο σκύλος τού κατάφερε δύο δαγκωματιές στο πόδι, ενώ το θύμα έσπευσε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο Α.Τ. καταθέτοντας μήνυση.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER