Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2018 08:44

Οι έμποροι της Κυπαρισσίας κατά του νέου κυκλοφοριακού

Γράφτηκε από τον

 

 

Αστοχο χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Δημήτρης Τερζής, τον τρόπο και το χρόνο εφαρμογής της κυκλοφοριακής μελέτης στην πόλη της Κυπαρισσίας.

Σημειώνει δε ότι έχει προκαλέσει σύγχυση, πλήττοντας έτσι την αγορά της πόλης, υπογραμμίζει ότι χρειάζονται αλλαγές και θεωρεί ότι η εφαρμογή θα έπρεπε να γίνει άλλη χρονική στιγμή, αφού είχε προηγηθεί διάλογος.

Γεγονός είναι ότι η πολιτική απόφαση να εφαρμοστεί η μελέτη εν μέσω καλοκαιριού έχει προκαλέσει αναστάτωση, και τα όποια θετικά της στοιχεία χάθηκαν μέσα στο σύνολο της αναστάτωσης.

Ο κ. Τερζής παίρνοντας θέση για το θέμα με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:

«Η οργάνωση της ζωής σε κάθε πόλη είναι προς την θετική κατεύθυνση. Αστοχος ο τρόπος και ο χρόνος εφαρμογής της νέας κυκλοφοριακής μελέτης στην πόλη της Κυπαρισσίας εκ του αποτελέσματος. Απαιτούνται άμεσα αλλαγές καθώς παρατηρείται αρρυθμία και σύγχυση στην αγορά της πόλης μας, πλήττοντας έτσι άμεσα τις επιχειρήσεις. Ολη αυτή η μεγάλη αλλαγή στις ζωές μας θα έπρεπε να έχει γίνει σε προηγούμενο χρόνο και μέσα από μελέτη της εφαρμογής της και διάλογο με τους φορείς της πόλης, από κοινού, να καταλήξουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

Κ.Μπ.