Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018 13:50

Καλαμάτα: Όλα έτοιμα για την 6η Λευκή Νύχτα - Τι δηλώνουν οι επιχειρηματίες (Βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Καλαμάτα: Όλα έτοιμα για την 6η Λευκή Νύχτα - Τι δηλώνουν οι επιχειρηματίες (Βίντεο)

Στην τελική ευθεία έχει μπει η πόλη της Καλαμάτας για την 6η Λευκή Νύχτα, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πλήθος εκδηλώσεων.

Από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 4 το πρωί της Κυριακής 2 Σεπτεμβρίου προβλέπεται μία βραδιά αφιερωμένη στο εμπόριο και τη διασκέδαση, με πολύ χαμηλές τιμές στα εμπορικά καταστήματα, ενώ οι επισκέπτες αναμένεται να διασκεδάσουν σε διάφορα σημεία της πόλης.

Τη βραδιά θα ανοίξει η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας, η οποία θα παρουσιάσει τις μουσικές της σε επίκαιρα σημεία του κέντρου της πόλης.

Με τον προγραμματισμό που έχει γίνει γνωστός μέχρι τώρα, εκδηλώσεις προβλέπονται στην πλατεία 23ης Μαρτίου, στην πλατεία Οθωνος, στην κεντρική πλατεία (παραπλεύρως της Εθνικής Τράπεζας, έναντι Πνευματικού Κέντρου και πιο χαμηλά), στην Αριστομένους (παραπλεύρως του ΔΗΠΕΘΕΚ) και στην πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Για την 6η Λευκή Νύχτα και για το τι θα δούμε σε αυτή, μίλησαν επιχειρηματίες στην web tv της εφημερίδας “Ελευθερία” και του eleftheriaonline.gr:


NEWSLETTER