Πέμπτη, 30 Αυγούστου 2018 18:21

Με… παρατράγουδα έκλεισαν οι «Κυπαρισσιακές Ηλιαχτίδες»

Γράφτηκε από τον

Με… παρατράγουδα φαίνεται ότι έκλεισε το Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης «Κυπαρισσιακές Ηλιαχτίδες» που πραγματοποιήθηκε στην Τριφυλία τις προηγούμενες ημέρες αποσπώντας όπως κάθε χρόνο , πολύ θετικά σχόλια και το θαυμασμό του κοινού για το υψηλό του επίπεδο.

Αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτυπώνουν αυτά τα «παρατράγουδα» που όπως φαίνεται ήταν ένα σοβαρό ατόπημα αφού κατά την τελευταία παράσταση στα Φιλιατρά που ήταν και η τελετή λήξης δεν κλήθηκε στο βήμα να αποχαιρετήσει και να ευχαριστήσει τις αποστολές και φυσικά όλους τους συντελεστές, η πρόεδρος του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κυπαρισσίας (ΜΕΣΚ) Σόνια Τουρκολιά. Σίγουρα οξύμωρο μιας και ο ΜΕΣΚ πέρα από εμπνευστής του Φεστιβάλ είναι ο κύριος διοργανωτής του και η κ. Τουρκολιά ως πρόεδρος του, Διευθύντρια του Φεστιβάλ. Άγνωστο για ποιό λόγο δεν κλήθηκε να μιλήσει και φυσικά το όλο ζήτημα δεν έμεινε ασχολίαστο όχι μόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και διά ζώσης μετά την λήξη της παράστασης.

Όλα αυτά πάντως φαίνεται ότι δρομολογούν εξελίξεις σε ότι αφορά τη διοργάνωση του Φεστιβάλ στο μέλλον , το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός της Τριφυλίας και κορυφαίο στο είδος του σε όλη την Πελοπόννησο.

Κ.Μπ.