Δευτέρα, 03 Σεπτεμβρίου 2018 09:54

Σουηδοί πρωταθλητές σε παιχνίδι στη Μεσσηνία

Γράφτηκε από τον

Στη Μεσσηνία βρίσκεται, για λογαριασμό της σουηδικής κρατικής τηλεόρασης SVT1, το συνεργείο της Meter TV που έχει αναλάβει την κινηματογράφηση του δημοφιλούς ριάλιτι παιχνιδιού "Mästarnas mästare".

Αυτή τη φορά στο παιχνίδι των πρωταθλητών θα πρωταγωνιστήσουν: η κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στο έπταθλο Καρολίνα Κλουφτ, ο διάσημος ποδοσφαιριστής Χένκε Λάρσον, ο επικοντιστής Χελ Ιζακσον (που έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ του Παπανικολάου) η πυγμάχος Μικαέλα Λόρεν, ο χρυσός ολυμπιονίκης στο σκι Αντερς Σέντεργκρεν, ο χρυσός ολυμπιονίκης του χόκεϊ Τόμι Σάλο, η παγκόσμια πρωταθλήτρια του “προσανατολισμού” (δημοφιλές άθλημα στη Σουηδία) Μαρίτα Σκόγκουμ, η πρωταθλήτρια του χόκεϊ Κιμ Μάρτιν, ο ολυμπιονίκης πρωταθλητής του χάντμπολ Στάφαν Ολσο και η κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ κατάδυσης Ανελί Πόμπε.

Τα γυρίσματα του παιχνιδιού θα γίνουν σε 30 περιοχές της Μεσσηνίας ενώ τα 10 επεισόδια μιας ώρας (με επαναλήψεις) θα προβληθούν στη Σουηδία το Φεβρουάριο και το Μάρτιο του 2019. Η τηλεθέαση αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο καθώς οι Σουηδοί λατρεύουν τον αθλητισμό - και έτσι η Μεσσηνία θα βρεθεί στα σαλόνια χιλιάδων σπιτιών την εποχή που οι Σκανδιναβοί επιλέγουν προορισμό για τις θερινές διακοπές τους.

Στη Μεσσηνία επικεφαλής του τηλεοπτικού συνεργείου -που απαρτίζεται από 50 περίπου άτομα- είναι ο παραγωγός Pontus Gardinger. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τεχνικός εξοπλισμός μεταφέρθηκε από τη Σουηδία, ενώ έχουν αρχίσει ήδη να στήνονται τα σκηνικά και το στούντιο που απαιτούν οι ανάγκες των γυρισμάτων. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων θα επισκεφθούν τη Μεσσηνία δημοσιογράφοι μεγάλων εφημερίδων της Σουηδίας για ρεπορτάζ ενώ οι διάσημοι αθλητές - παίκτες θα διαμένουν σε πολυτελές ξενοδοχείο της Καλαμάτας. Τα γυρίσματα θα διαρκέσουν περίπου 30 μέρες και αναμένεται να ολοκληρωθούν τις τελευταίες μέρες του Σεπτεμβρίου.

Θ.Λ.