Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018 14:39

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μεσσηνίας για Δήμο Τριφυλίας

Γράφτηκε από την
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μεσσηνίας για Δήμο Τριφυλίας

Πολιτικές διώξεις δημοτικών υπαλλήλων από τη δημοτική αρχή Τριφυλίας καταγγέλλει η Τ.Ε. Μεσσηνίας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ με ανακοίνωσή της, στην οποία υποστηρίζει παράλληλα ότι “η καθεστωτική νοοτροπία ζει και βασιλεύει στο Δήμο Τριφυλίας”.

Στην ίδια ανακοίνωση, η τοπική επιτροπή του κόμματος δηλώνει ότι “καταδικάζουμε απερίφραστα την πολιτική - καθεστωτική, δίωξη στην ουσία, της Ζωής Πετροπούλου τέως προϊσταμένης καθαριότητας, περιβάλλοντος και πρασίνου του δήμου και ρωτάμε ευθέως:

Θα γινόταν τίποτα αν η Ζωή Πετροπούλου μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ «καθόταν στα αυγά της» κατά το κοινώς λεγόμενο;”.

Στην ανακοίνωση η τοπική επιτροπή αναρωτιέται, μεταξύ άλλων, γιατί η υπάλληλος “καθαιρέθηκε αμέσως μετά τις ενέργειές της για τις παράνομες εναποθέσεις απορριμμάτων που γίνονται -με τίνος άραγε εντολή;- στην περιοχή του Φιλιατρινού φράγματος και μεταφέρθηκε σε άλλη υπηρεσία; Μήπως για να μην συνεχίσει την έρευνα για τις παρανομίες αυτές;”.

Επιπλέον, η Τ.Ε. Μεσσηνίας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αναρωτιέται “πώς ξαφνικά, μετά τη διοικητική εξέταση για τις παρανομίες, βρέθηκαν πρόθυμοι εγκάθετοι να την συκοφαντήσουν; Με ποιον τρόπο (αλλαγή διοικητικών αποφάσεων) ανταμείφθηκαν αυτοί οι εγκάθετοι;”.


NEWSLETTER