Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 11:36

Καταδίωξη και μπλόκα μετά την εισβολή ληστών με καλάσνικοφ σε κοσμηματοπωλείο της Τρίπολης (φωτο)

Γράφτηκε από την
Καταδίωξη και μπλόκα μετά την εισβολή ληστών με καλάσνικοφ σε κοσμηματοπωλείο της Τρίπολης (φωτο)

Ληστεία σημειώθηκε λίγο μετά τις 10:00 σε κοσμηματοπωλείο στην Τρίπολη. Τρεις άνδρες κρατώντας καλάσνικοφ στα χέρια μπούκαραν σε κεντρικό κoσμηματοπωλείο της Τρίπολης στην πλατεία Αγίου Βασιλείου.

Ο ιδιοκτήτης προσπάθησε να τους σταματήσει και εκείνοι του επιτέθηκαν. Τελικά διέφυγαν με τη λεία τους να είναι άγνωστη ως αυτή την ώρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία καταδίωξε τους ληστές αλλά τελικά τους έχασε. Οι δράστες εγκατέλειψαν το λευκό όχημα μάρκας Seat στο οποίο επέβαιναν και επιβιβάστηκαν σε τζιπ χρώματος μαύρου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν στηθεί μπλόκα και στην Αργολίδα.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, περίπου στις 10:00, ενώ η πλατεία ήταν γεμάτη κόσμο, αυτοκίνητο λευκό σταμάτησε απέναντι από το κοσμηματοπωλείο. Δύο ή τρία άτομα κατέβηκαν, ο ένας φορούσε κουκούλα και κρατούσε όπλο.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας στο arcadiaportal.gr, οι ληστές χτύπησαν τον κοσμηματοπώλη στο κεφάλι, ο οποίος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης με ασθενοφόρο.


NEWSLETTER