Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018 08:32

Ουρές στα Φιλιατρά για το αγροτικό τιμολόγιο στο ρεύμα

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ουρές στα Φιλιατρά για το αγροτικό τιμολόγιο στο ρεύμα

Ουρές σχηματίζονται καθημερινά στα γραφεία της ΔΕΗ στα Φιλιατρά από αγρότες της περιοχής που σπεύδουν να υποβάλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, προκειμένου να συνεχιστεί να τους παρέχεται το αγροτικό τιμολόγια για τις ηλεκτροδοτούμενες αρδευτικές εκμεταλλεύσεις τους.

Η προθεσμία για την υποβολή των δικαιολογητικών λήγει στο τέλος του μήνα και καθώς οι περισσότεροι το έχουν αφήσει για την τελευταία στιγμή υπάρχει η σχετική ταλαιπωρία.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν καταρχάς ένα από τα παρακάτω: Ή βεβαίωση από τον αρμόδιο φορέα (ΟΤΑ Α και Β βαθμού), περί υποβολής αίτησης για έκδοση ή ανανέωση ή τροποποίηση Αδειας Χρήσης Υδατος. Ή βεβαίωση παροχής ύδατος από το φορέα διαχείρισης του συλλογικού δικτύου. Ή την άδεια χρήσης ύδατος. Ή το νέο δελτίο Νο 1 που εκδόθηκε από την αρμόδια Περιφέρεια.

Επίσης θα πρέπει να υποβάλουν: υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα δηλώνεται το είδος της αγροτικής δραστηριότητας, οποιοδήποτε έγγραφο με τις γεωγραφικές συντεταγμένες της υδροληψίας, οποιοδήποτε δημόσιο έγγραφο ως αποδεικτικό του ΑΦΜ και φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου.

Μάλιστα τα συγκεκριμένα έγγραφα όπως σημειώνεται σε ενημερωτικό σημείωμα που έχουν πάρει οι αγρότες πρέπει να υποβληθούν μέχρι 30 Σεπτεμβρίου, διαφορετικά η ΔΕΗ θα προβεί σε μονομερή καταγγελία της σύμβασης με διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Κ. Μπ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER