Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018 18:41

Διακρίσεις της Affidea Ελλάδας στα Healthcare Business Awards 2018

Γράφτηκε από την
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Θεόδωρος Καρούτζος παραλαμβάνει το Χρυσό Βραβείο για την Ανάπτυξη

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Θεόδωρος Καρούτζος παραλαμβάνει το Χρυσό Βραβείο για την Ανάπτυξη

Σημαντικές διακρίσεις για την Affidea, η οποία βραβεύτηκε φέτος, για την Επενδυτική δραστηριότητα και για την Επικοινωνία, στα Healthcare Business Awards 2018, κατακτώντας ένα χρυσό και ένα ασημένιο βραβείο αντίστοιχα.

Η δυναμική και ανοδική εξέλιξη της Affidea στο χώρο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, καθώς και οι αναπτυξιακές επενδύσεις και οι συνεργασίες υψηλού κύρους, που εγγυώνται την ισχυρή παρουσία του ομίλου σε Ελλάδα και Ευρώπη, σε συνδυασμό με την υλοποίηση ενός πολυδιάστατου προγράμματος κοινωνικής προσφοράς, με βασική αρχή τον σεβασμό στον άνθρωπο, από την αρχή της ίδρυσής του, επιλέχθηκαν στους δύο παραπάνω κλάδους ως πρωτοβουλίες άξιες ανάδειξης και επιβράβευσης.

Η επιχειρηματική και επιστημονική αριστεία, η καινοτομία, η προσφορά στην κοινωνία και οι αναπτυξιακές πρωτοβουλίες αναδείχθηκαν στη λαμπρή τελετή απονομής των βραβείων Healthcare Business Awards 2018, από διακεκριμένους εκπροσώπους του κλάδου της δημόσιας και ιδιωτικής υγείας. Στην τελετή αυτή, η Affidea Ελλάδος ξεχώρισε στην ενότητα «Ανάπτυξη», λαμβάνοντας το Χρυσό Βραβείο για την κατηγορία «Επενδυτική δραστηριότητα», ενώ διακρίθηκε και στον κλάδο της «Επικοινωνίας», λαμβάνοντας το μοναδικό βραβείο που απονεμήθηκε στη συγκεκριμένη κατηγορία, για το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Είμαι Αθλητής. Προσέχω την Υγεία μου».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, κ. Θεόδωρος Καρούτζος, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για αυτή τη βράβευση που επιβεβαιώνει την αναπτυξιακή πορεία της Affidea. Σε οικονομικά δύσκολους καιρούς, η Affidea επεκτείνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας, επενδύοντας στην καινοτομία και στην εξωστρέφεια. Πρώτιστο μέλημα μας είναι η φροντίδα των εξεταζόμενων και η απρόσκοπτη πρόσβασή τους σε υψηλής ποιότητας πρωτοποριακές υπηρεσίες υγείας. Ευχαριστούμε την κριτική επιτροπή για την αναγνώριση του έργου μας και τους εργαζομένους μας, οι οποίοι με την υπευθυνότητα και την εργατικότητά τους συμβάλλουν τα μέγιστα στην καταξίωση του ομίλου ως ενός από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη».

Τα βραβεία, που διοργανώνονται για 3η συνεχή χρονιά από τη Boussias Communications και το Health Daily, επιβράβευσαν και φέτος πρόσωπα, συλλογικότητες και επιχειρήσεις, που κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους απέδειξαν έμπρακτα την προσφορά τους στην υγεία, με αποδέκτες πρωτίστως τους ασθενείς, καθώς και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Την εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου, τίμησαν με την παρουσία τους 400 και πλέον καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων διακεκριμένοι εκπρόσωποι του κλάδου της υγείας, έγκριτοι ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι συλλόγων ασθενών και ΜΚΟ, εκπρόσωποι φορέων και επιχειρήσεων.

 

Η Υπεύθυνη Επικοινωνίας  Σταυρούλα Σηφάκη παραλαμβάνει το Βραβείο Επικοινωνίας

 


NEWSLETTER