Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 19:23

Καλαμάτα: Παρουσίαση εκδοτικής συλλογής για τον Καρλ Μαρξ

Γράφτηκε από την

Εκδήλωση για την παρουσίαση της εκδοτικής συλλογής “Ο Μαύρος, αναμνήσεις για τον Καρλ Μαρξ” πραγματοποιείται στην Καλαμάτα την ερχόμενη Κυριακή 14 Οκτωβρίου, στον Πολυχώρο Δημιουργίας της ΚΝΕ "Μικρόβιο - Γιώργος Βουβαλέας”.

Η παρουσίαση της εν λόγω συλλογής, που εκδόθηκε από την “Σύγχρονη Εποχή”, γίνεται με αφορμή τα 200 χρόνια από τη γέννηση του “του ιδρυτή του επιστημονικού σοσιαλισμού και κορυφαίου επαναστάτη θεωρητικού”, όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα μιλήσει ο Βασίλης Μπίζας, μέλος της Ε.Π. Πελοποννήσου του ΚΚΕ, και στη συνέχεια θα προβληθεί ταινία εμπνευσμένη από τη ζωή του Καρλ Μάρξ.

Παράλληλα, με την ίδια ανακοίνωση, γνωστοποιείται επίσης ότι τα δωρεάν μαθήματα για τη χειμερινή σεζόν έχουν αρχίσει αλλά οι έγραφες συνεχίζονται. Tα μαθήματα που γίνονται είναι, θεωρία μουσικής, κιθάρα, φλογέρα, πιάνο, ελεύθερο σχέδιο, κόσμημα, σκάκι, παραδοσιακοί χοροί, pilates.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον Πολυχώρο Δημιουργίας της ΚΝΕ (Αριστοδήμου και Παπατσώνη), στο τηλέφωνο 6979 640761, στο mikrovio.com αλλά και στο mail mikrovioklmt@gmail.com.