Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018 11:18

Φοιτητές στις εξορμήσεις του Ευκλή Καλαμάτας

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Φοιτητές στις εξορμήσεις του Ευκλή Καλαμάτας

Εφτά φοιτητές σχολών της Καλαμάτας που κατάγονται από διάφορα μέρη της χώρας συμμετείχαν στην εξόρμηση του Ευκλή Καλαμάτας στη Μεσσηνιακή Μάνη.

Η εξόρμηση έγινε την περασμένη Κυριακή, με τον Καλαματιανό σύλλογο να εξερευνά μέρος του Φαραγγιού Βυρού και να γνωρίζει τα καλντερίμια της Καρδαμύλης.

Η παρουσία φοιτητών, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, συγκίνησε για πολλούς λόγους την διοίκηση του Ευκλή το διοικητικό συμβούλιο του οποίου αποφάσισε, μεριμνώντας για τους φοιτητές, να μειώσει την τιμή των εισιτηρίων στις πεζοπορίες - εξορμήσεις στις οποίες συμμετέχουν, σε πέντε ευρώ εντός της Μεσσηνίας και σε δέκα ευρώ σε πεζοπορίες εκτός νομού.

Η ανακοίνωση του Ευκλή αναφέρει ακόμη: “Ο Σύλλογος Πεζοπόρων - Ορειβατών Καλαμάτας “Ο Ευκλής” είναι ένα ιστορικό Σωματείο, το οποίο ιδρύθηκε το 1980 από τον κ. Παναγιώτη Κουτρούλη και μια ομάδα ανθρώπων.

Σήμερα διαθέτει τα εξής ενεργά τμήματα : Πεζοπορίας - Εκδρομών, Μπάσκετ και Αγωνιστικής Ποδηλασίας, προσπαθώντας να ανταποκρίνεται στα ενδιαφέροντα των νέων ανθρώπων.

Το Σωματείο είναι εγγεγραμμένο στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και είναι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (Ε.Ο.Π.) καθώς και στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο. Κ.). Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. του Συλλόγου 27210 84844 και 6974252234, καθώς και στην σελίδα στο φ.β. : Σ.Π.Ο.Κ. ΕΥΚΛΗΣ”.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER