Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 10:06

Μετατέθηκε ο διοικητής Πυροσβεστικής Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

 

Μετατίθεται στην Αθήνα ο Μεσσήνιος στην καταγωγή διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας - πύραρχος Κωνσταντίνος Θεοφιλόπουλος.

Χθες ο αποχωρών διοικητής επισκέφθηκε το Δημαρχείο Καλαμάτας και συναντήθηκε με τον δημαρχούντα αντιδήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, καθώς ο δήμαρχος απουσίαζε στην Κορινθία. Ο κ. Θεοφιλόπουλος εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς το δήμο για την αγαστή συνεργασία με την Πυροσβεστική, τονίζοντας πως “η ομάδα του Δήμου Καλαμάτας είναι η καλύτερη με την οποία έχει συνεργαστεί”. Ο πύραρχος προσέφερε πλακέτα στον δημαρχούντα, ο οποίος ανταπέδωσε με αναμνηστικά δώρα.

Ο Θ. Βασιλόπουλος ευχαρίστησε τον Κ. Θεοφιλόπουλο για την άριστη συνεργασία, η οποία έχει αποδώσει εξαιρετικά αποτελέσματα, δεδομένου ότι ο Δήμος Καλαμάτας κάθε χρόνο συμμετέχει στην κατάσβεση δεκάδων πυρκαγιών και διαθέτει δύναμη πολλών εργατών πυροπροστασίας, συμβάλλοντας στην πρόληψη. Επίσης ενισχύει με οχήματα την τοπική Πυροσβεστική. Σημειώνεται, ακόμη, ότι άριστη συνεργασία υπήρξε και σε άλλες περιπτώσεις, όπως εκείνη του μεσογειακού κυκλώνα.

Ακόμα χθες, ο μετατεθείς διοικητής αποχαιρέτησε το μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο, την αντιπεριφερειάρχη Ελένη Αλειφέρη και τους δημάρχους Μεσσήνης Γιώργο Τσώνη και Οιχαλίας Αριστείδη Σταθόπουλο.