Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018 16:36

Η «Δημοκρατική Κίνηση» για τις εκλογές στο Υπηρεσιακό του νοσοκομείου

Γράφτηκε από τον

Κακώς ακυρώθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Γ.Ν. Μεσσηνίας, υποστηρίζει με ένστασή του ο συνδυασμός «Δημοκρατική Κίνηση». Σε αυτή σημειώνει:

«Κατόπιν προφορικής ενημέρωσης από την εφορευτική επιτροπή κι από τη διοικητική διευθύντρια για ακύρωση των εκλογών που προέκυψε μετά από ένσταση του συνδυασμού μας, επανερχόμαστε με νέα ένσταση, αφού θεωρούμε ότι παρανόμως ακυρώνεται το σύνολο των εκλογών, δεδομένου ότι το ψηφοδέλτιο μας πληρούσε τις προδιαγραφές και ήταν καθ' όλα νόμιμο, ενώ το ψηφοδέλτιο της Καλαμάτας που αφορούσε μεμονωμένους υποψηφίους σε ένα ψηφοδέλτιο ήταν μη νόμιμο. Επιφυλασσόμεθα για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας».

Να σημειώσουμε εδώ ότι είχε προηγηθεί ένσταση από τον ίδιο συνδυασμό την ημέρα των εκλογών, για κατάργηση του άλλου ψηφοδελτίου που υπήρχε, αναφέροντας ότι δεν υπήρχε όνομα συνδυασμού, παρά μόνο 3 υποψήφιοι. Τονίστηκε ότι συνδυασμός με 3 υποψηφιότητες δεν στοιχειοθετείται, αλλά και σε περίπτωση μεμονωμένων υποψηφιοτήτων θα έπρεπε να αναφέρεται ή να υπάρχουν διαφορετικά ψηφοδέλτια.

Κ.Μπ.