Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018 14:27

Κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας για συμμετοχή στην απεργία

Γράφτηκε από την
Κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας για συμμετοχή στην απεργία

Το Νομαρχιακό Τμήμα Μεσσηνίας της ΑΔΕΔΥ καλεί όλα τα μέλη του, να συμμετέχουν στην Πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου.

Προτρέπει “οι εργαζόμενοι να κάνουν δική τους υπόθεση τον αγώνα για ουσιαστικές αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους, κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου, αύξηση αφορολόγητου στις 12.000 ευρώ, ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις δημοσιών οργανισμών, υπηρεσιών, αγαθών και περιουσίας”.

Το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ εκφράζει την έκπληξή του προκαλεί για “τη στάση της πλειοψηφίας του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας το οποίο αρνήθηκε να πάρει απόφαση για απεργία στις 14/11, δίνοντάς της έτσι πανεργατικό χαρακτήρα και για την απόφαση της ΓΣΕΕ για απεργία στις 28/11 –ενώ γνώριζε από τις 28/10 για την απεργία της ΑΔΕΔΥ, του ΕΚΑ και άλλων ΕΚ και ομοσπονδιών για απεργία στις 14/11- διασπώντας τον ενιαίο αγώνα των εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα”.

ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ Γρηγόρης Καλομοίρης μαζί με μέλη του Ν.Τ. θα περιοδεύσουν σε χώρους εργασίας, προκειμένου να ενημερώσουν τους εργαζόμενους σχετικά με την απεργία. Στις 9 το πρωί θα βρίσκονται στο ΙΚΑ, στις 10 στο Δημαρχείο Καλαμάτας και στις 11 στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Στις 12.30 θα δοθεί υνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΑΔΕΔΥ και στη 1 το μεσημέρι θα γίνουν επισκέψεις στην Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας

Την Τρίτη 13 Νοεμβρίου, ο αντιπρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Γιώργος Πετρόπουλος, και κλιμάκιο του Ν.Τ. θα ενημερώσουν τους εργαζόμενους της Κυπαρισσίας. Στις 9 το πρωί θα βρίσκονται στη Διεύθυνση Γεωργίας Π.Ε. Μεσσηνίας, στις 10 στο Νοσοκομείο Κυπαρισσία και στις 11.30 στο Δήμο Τριφυλίας, ενώ μία ώρα αργότερα θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο.


NEWSLETTER