Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 16:58

Εξόρμηση του "Ευκλή" σε Λυκούρειο και Αρτεμισία

Γράφτηκε από την
Εξόρμηση του "Ευκλή" σε Λυκούρειο και Αρτεμισία

Το Λυκούρειο όρος και την Αρτεμισία θα επισκεφτούν οι φυσιολάτρες του Συλλόγου Πεζοπόρων - Ορειβατών Καλαμάτας ''Ευκλής'' την ερχόμενη Κυριακή 18 Νοεμβρίου.

Συγκεκεριμένα, ο "Ευκλής'' έχει προγραμματίσει εξόρμηση στην Αρτεμισία του Ταϋγέτου με δύο ομάδες: Οι περιπατητές θα πεζοπορήσουν 2 με 3 χιλιόμετρα μέχρι τη Μονή Μελέ και κατόπιν θα επιστρέψουν στο χωριό. Και η ορειβατική ομάδα θα ανέβει στο Λυκούρειο Ορος, στον Αγιο Γεώργιο στα 1.300 μέτρα υψόμετρο. Επίσης οι εκδρομείς θα επισκεφθούν το Λαογραφικό Μουσείο του χωριού.

Η ορειβατική διαδρομή είναι κυκλική: Συνολικά, άνοδος και κάθοδος 4,30 ώρες (+/-), με βαθμό δυσκολίας Α΄, για καλή φυσική κατάσταση.

Η αναχώρηση θα γίνει με λεωφορείο στις 9 το πρωί από τα γραφεία του “Ευκλή”, τέρμα Αριστομένους 56 (αρχή Πάρκου Σιδηροδρόμων) και επιστροφή κατά προσέγγιση 5 ή 6 μ.μ. Το κόστος του λεωφορείου είναι 7 ευρώ για τα μέλη του “Ευκλή” και 9 ευρώ για τα μη μέλη.
Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: Ελένη Οικονομοπούλου (Α΄ αντιπρόεδρος και έφορος δημοσίων σχέσεων) στο τηλ. του συλλόγου 27210 84844 ή στο 6974-252234.

 


NEWSLETTER