Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 19:50

Μια ακόμη πράξη του δράματος στην Κυπαρισσία: Κηδεύτηκε ο 15χρονος Χρήστο Μερτάι

Γράφτηκε από τον
Μια ακόμη πράξη του δράματος στην Κυπαρισσία: Κηδεύτηκε ο 15χρονος Χρήστο Μερτάι

 

Μια ακόμη πράξη του δράματος από το τραγικό δυστύχημα όπου έχασαν τη ζωή τους οι τρεις 15χρονοι, παίχτηκε σήμερα στην Κυπαρισσία, με την κηδεία του δεύτερου παιδιού.

Βαριά θλίψη επικρατεί σε όλη την πόλη που δεν μπορεί να συνέλθει από το μεγάλο σοκ με τον τραγικό θάνατο των 3 παιδιών.

Ο Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου κατακλύστηκε από κόσμο που βρέθηκε εκεί για να πει το τελευταίο αντίο στον Χρήστο Μερτάι. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε από τον μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας Χρυσόστομο, ενώ η ταφή έγινε στο κοιμητήριο του Αγίου Γεωργίου. Συγγενείς, φίλοι, συναθλητές και συμμαθητές του ήταν όλοι εκεί, πρόσωπα βουβά, με μάτια δακρυσμένα και λόγια που δεν έβγαιναν, με τον πόνο και τη θλίψη να ξεχειλίζει.. Κανείς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της τραγωδίας, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι τόσο πρόωρα χάθηκαν τρία παιδιά που τη μια στιγμή ήταν στο σχολείο τους και την άλλη κόπηκε το νήμα της ζωής τους...

Αύριο θα γίνει η κηδεία και του τρίτου 15χρονου, του Ενρίκο Μπουζάνι. στις 12 το μεσημέρι από τον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου. Να σημειωθεί ότι ήδη στο ΕΠΑΛ βρίσκεται ψυχολόγος για την υποστήριξη των συμμαθητών των 3 παιδιών που έχουν σοκαριστεί.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER