Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2018 08:22

Στους ρυθμούς της Black Friday η αγορά της Καλαμάτας (Βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Στους ρυθμούς της Black Friday η αγορά της Καλαμάτας (Βίντεο)

Από τις πλέον γνωστές ημέρες εκπτώσεων παγκοσμίως, η Black Friday έρχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα, με τους καταναλωτές να αδημονούν για τις μοναδικές προσφορές που μπορεί να πετύχουν.

Φέτος η Black Friday έρχεται στις 23 Νοεμβρίου με τους ιθύνοντες της αγοράς να αναμένουν αύξηση του τζίρου που μπορεί να αγγίξει το 10%, ειδικά μετά την περσινή επιτυχία.

Η μία μετά την άλλη οι μεγαλύτερες αλυσίδες του κλάδου μπήκαν στον ρυθμό των μεγάλων προσφορών ήδη από το περασμένο Σαββατοκύριακο, αξιοποιώντας τα ηλεκτρονικά τους καταστήματα με συνέπεια κάποια από τα προϊόντα σε προσφορά να έχουν ήδη εξαντληθεί.

Κάθε ημέρα που περνάει προστίθενται, όπως ήταν αναμενόμενο, ολοένα και περισσότερες εταιρείες που συμμετέχουν στην Black Friday ή μάλλον στην Black Week («μαύρη εβδομάδα»), από εμπορικά κέντρα και καταστήματα ειδών ένδυσης και υπόδησης, έως ενεργειακές εταιρείες, σούπερ μάρκετ και κομμωτήρια.

Στους ρυθμούς αυτούς έτσι κινείται και η αγορά της Καλαμάτας, με τα περισσότερα καταστήματα να έχουν τοποθετήσει ήδη στις βιτρίνες τους τις σχετικές επιγραφές για τις εκπτώσεις που θα κάνουν.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της web tv της εφημερίδας “Ελευθερία” και του eleftheriaonline.gr:

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=JPkXlrzmTsI&t=29s}


NEWSLETTER