Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018 09:50

H Black Friday τόνωσε την αγορά της Καλαμάτας - Που εστίασαν οι καταναλωτές (Βίντεο)

Γράφτηκε από τον
H Black Friday τόνωσε την αγορά της Καλαμάτας - Που εστίασαν οι καταναλωτές (Βίντεο)

Σημαντική κίνηση παρουσιάστηκε από τo πρωί της Παρασκευής στην εμπορική αγορά της Καλαμάτας, λόγω της Black Friday.

Όλα σχεδόν στο σύνολο τους τα εμπορικά καταστήματα της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας, μικρά και μεγάλα, έβαλαν στις βιτρίνες τους τιμές "Μαύρης Παρασκευής", προκειμένου να προσελκύσουν πελάτες και να καταφέρουν να γεμίσουν, περισσότερο σε σχέση με άλλες μέρες τα ταμεία τους.

Οι τιμές ήταν αρκετά μειωμένες σε πολλά προϊόντα ενώ οι εκπτώσεις έφτασαν σε ορισμένες περιπτώσεις στο 60% με 70%.

Εκεί πάντως που εστίασαν οι Καλαματιανοί καταναλωτές κατά κύριο λόγο ήταν σε ηλεκτρονικές συσκευές, όπως σε κονσόλες παιχνιδιών, σε διάφορα κινητά τηλέφωνα αλλά και τηλεοράσεις νέας γενιάς.

Παράλληλα, μεγάλη κίνηση υπήρξε και σε καταστήματα ένδυσης και υπόδυσης, δείχνοντας έτσι πως η Black Friday επεκτείνεται χρόνο με τον χρόνο και σε άλλα είδη εμπορίου, πέρα από τα συνηθισμένα.

Οι καταστηματάρχες από την πλευρά τους τόνισαν πως τα επίπεδα της αγοραστικής κίνησης κυμάνθηκαν στα περσινά επίπεδα, ενώ σε ό,τι είχε να κάνει με τους καταναλωτές μπορεί οι περισσότεροι να κατέκλυσαν το κέντρο λόγω της ημέρας, όμως πολλοί αρκέστηκαν σε απλές διερευνητικές ματιές στις βιτρίνες. Ωστόσο, ήταν μια μέρα που αν μη τι άλλο τόνωσε την αγορά της πόλης.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της web tv της εφημερίδας “Ελευθερία” και του eleftheriaonline.gr:

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=9EOHHDH28sw}


NEWSLETTER